23.09.2011. / 17:02

Autor: Totalsport

Modriću 80 tisuća funti tjedno?

Goal.com navodi da će se u novom nacrtu Modrićevog ugovora samo povisiti njegova primanja, a da se neće mijenjati druge odrednice poput duljine trajanja (do 2016. godine)

Luka ModrićLuka ModrićPrema napisima nogometnog portala Goal.coma, sljedećeg tjedna i službeno će započeti ranije najavljivani pregovori oko povećanja primanja hrvatskog nogometaša Tottenhama Luke Modrića.

Tottenham se ovog ljeta uspio odhrvati bogatim ponudama Chelseaja za kupnjom hrvatskog reprezentativca od kojih je posljednja iznosila čak 40 milijuna funti, a sada mu želi povisiti primanja na razinu prikladnu njegovom igračkom umijeću.

Prema postojećem ugovoru Modrić tjedno zarađuje oko 45.000 funti, a novi ugovor trebao bi mu donijeti oko 80.000. Tako bi postao najplaćeniji igrač "spursa" budući trenutno najviše zarađuju William Gallas i Rafael van der Vaart koji tjedno inkasiraju 75.000 funti.

Goal.com navodi da će se u novom nacrtu Modrićevog ugovora samo povisiti njegova primanja, a da se neće mijenjati druge odrednice poput duljine trajanja (do 2016. godine).

- Ne možete reći da je Modrić vrijedan 40 milijuna funti, a plaćati ga poput nekoga tko vrijedi 5 milijuna. Moramo se pobrinuti za Luku i siguran sam da ćemo to i učiniti, jer je njegova budućnost u našem klubu. Moramo i njega u to uvjeriti, a pošteno bi bilo da to učinimo i tako da mu ponudimo adekvatnu plaću. Siguran sam da će naš predsjednik biti korektan i djelovati u tom pravcu - izjavio je ranije ovog tjedna menadžer "spursa" Harry Redknapp.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika