23.09.2011. / 18:19

Autor: Totalsport

Bryant od Virtusa traži jednogodišnji ugovor, u Bolognu i Ginobili?

Predsjednik Claudio Sabatini u petak je potvrdio za SkySport24 da Bryant želi isključivo jednogodišnji ugovor, te da klubu sad predstoji pokušati skupiti novac

Kobe BryantKobe BryantSlavni talijanski košarkaški klub, bolonjski Virtus, spreman je ponuditi Kobeu Bryantu jednogodišnji ugovor s opcijom prekida u trenutku završetka štrajka u NBA ligi.

Za Associated Press tu je informaciju potvrdio Massimo Faraoni, generalni menadžer bolonjskog kluba, dodavši je da je na videokonferenciji objedinio predsjednika kluba Claudija Sabatinija, Bryantova agenta Roba Pelinku i vodeće ljude iz tvrtke Solar, klupskog sponzora čije je ime tijekom prošle sezone klub nosio, i čije bi financije trebale biti ključne pri akviziciji.

Mediji pretpostavljaju da je riječ o godišnjoj plaći od 6.7 milijuna dolara.

Virtus je Bryantu ponudio četiri ugovorne opcije, koje se kreću od jednogodišnje, preko jedno odnosno dvomjesečne suradnje, pa sve do plaćanja po odigranoj utakmici. Prošlog tjedna u talijanskim se medijima pojavila informacija da bi Bryant bio plaćen 739.640$ po svakoj domaćoj odigranoj utakmici.

Predsjednik Claudio Sabatini u petak je potvrdio za SkySport24 da Bryant želi isključivo jednogodišnji ugovor, te da klubu sad predstoji pokušati skupiti novac.

Tom je prilikom Sabatini potvrdio da očekuje odgovor od Luciana Capicchionija, menadžera 34-godišnjega argentinskog košarkaša San Antonio Spursa Emanuela Ginobilija, glede Argentinčeva povratka u klub s kojim je 2001. godine postao europski prvak.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika