23.09.2011. / 17:35

Autor: Hina

Ivić: Presuda Mariću apsolutno neprihvatljiva

Ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić ocijenio je apsolutno neprihvatljivom presudu protiv hrvatskog branitelja Veljka Marića, kojega je viši sud u Beogradu danas osudio na 12 godina zatvora na temelju optužnice za ubojstvo Petra Slijepčevića u listopadu 1991. u na području Grubišnog polja.

Tomislav IvićTomislav IvićMinistar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić ocijenio je apsolutno neprihvatljivom presudu protiv hrvatskog branitelja Veljka Marića, kojega je viši sud u Beogradu danas osudio na 12 godina zatvora na temelju optužnice za ubojstvo Petra Slijepčevića u listopadu 1991. u na području Grubišnog polja.

Ivić u izjavi za Hinu također ističe kako Republika Srbija i njezine institucije nisu nadležne za provođenje postupaka protiv hrvatskih građana, za ono što se eventualno dogodilo u Republici Hrvatskoj nakon 1990. godine, već je to u nadležnosti institucija Republike Hrvatske.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 23.09.11. 18:10

Pitanje je da li je taj čovjek počinio zločin - ako jest, nevažno je tko mu je (pre)sudio.
Problem sa hrvatskim i srpskim pravosuđem je što se nikada ne može znati sudi li se nekome zbog nacionalnih/političkih razloga ili zbog jednostavne činjenice da je počinio zločin.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika