23.09.2011. / 19:17

Autor: Totalsport

Na pomolu novi kladiteljski skandal u talijanskom nogometu

Talijanski mediji otkrili su da se Napuljski ured Državnog odvjetništva istražuje južnoameričkog trenera koji radi u Španjolskoj, a navodno je povezan s Camorrom

Novi skandal u ItalijiNovi skandal u ItalijiUred državnog odvjetnika u Napulju, odnosno njegov glavni tužitelj Rosario Cantelmo, potvrdio je da je otvorena istraga glede namještanja više od 150 nogometnih utakmica u Španjolskoj, Italiji i Južnoj Americi.

Rekao je to Cantelmo, odbivši izaći s bilo kakvim imenima, u petak na konferenciji za novinare sazvanoj nakon što je u policijskoj akciji uhićeno šest osoba osumnjičenih za uključenost u kladiteljski lanac koji je organizirano namještao utakmice u spomenutim državama. Neki od uhićenika imaju veze s Camorrom, napuljskim mafijaškim klanom, a neki pak s grčkom kladiteljskom kućom Intralot.

Tužitelj je potvrdio da se sumnja ponajviše u namještanje talijanskih niželigaških utakmica, ali također da se sumnja ne neke utakmice Serije A. Nije poznato koje su utakmice i klubovi pod istragom u Španjolskoj i Južnoj Americi.

Talijanski mediji otkrili su da se Napuljski ured Državnog odvjetništva istražuje južnoameričkog trenera koji radi u Španjolskoj, a navodno je povezan s Camorrom.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika