24.09.2011. / 11:00

Autor: Totalsport

Söderling propušta azijsku turneju, povratak tek u Stockolmu?

Žao mi je što ću razočarati moje navijače, organizatore turnira i sponzore, ali još ne mogu igrati tenis jer nisam ozdravio od mononukleoze

Robin SoderlingRobin SoderlingŠesti tenisač svijeta, Šveđanin Robin Söderling, zbog mononukleoze od koje boluje mora mirovati barem još mjesec dana.

Söderling je posljednji nastup na Touru imao sredinom srpnja na turniru u Bastadu, kojeg je i osvojio. Početkom ovog mjeseca obznanio je da boluje od mononukleoze. U petak je, pak, putem Twittera informirao javnost kako neće moći sudjelovati niti na jednom od turnira koji se sljedećih tjedana igraju na azijskom kontinentu, uključujući i Masters 1000 turnir u Šangaju koji je na rasporedu 9. listopada.

''Žao mi je što ću razočarati moje navijače, organizatore turnira i sponzore, ali još ne mogu igrati tenis jer nisam ozdravio od mononukleoze. Potrebno mi je još mjesec dana mirovanja. Nadam se da bih se mogao vratiti tenisu na turniru u Stockholmu (od 17. listopada, op.a.)'', napisao je švedski tenisač.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika