24.09.2011. / 14:07

Autor: Nacional.hr

To može samo Kuljiš:

Preuzeo glavnu riječ i rastjerao publiku i goste

Kuljiš je od samog početka preuzeo glavnu riječ, održao dvadeseto minutni monolog o situaciji na televizijama u Bosni i Hercegovini i Srbiji te ušutkavao goste koji su o tome trebali govoriti

Foto: Antonio Bronić/PIXSELLFoto: Antonio Bronić/PIXSELLPanel diskusija o fenomenu televizijskog dnevnika koja se danas trebala održati na Weekend media festivalu pretvorila se u monolog osobe koja je trebala najmanje govoriti.

Naime, kao moderator je bio naveden novinar i publicist Denis Kuljiš, a njegovi ugledni gosti predstavnici triju nacionalnih televizija te gošća s RTV Republike Srpske.

Kuljiš je od samog početka preuzeo glavnu riječ, održao dvadeseto minutni monolog o situaciji na televizijama u Bosni i Hercegovini i Srbiji te ušutkavao goste koji su o tome trebali govoriti.

Nije se obazirao na dobacivanja iz publike da pusti goste da govore, a negodovanje okupljenih gostiju u potpunosti je ignorirao.

Nakon što više nisu mogli izdržati Kuljiševue "torturu", gosti su se demonstratitvno ustali i napustili pozornicu, a isto je napravila i brojna publika.

Vezane vijesti

Weekend Media Festival: O utjecajima Huffington posta i digitalnoj eri...

Weekend Media Festival: O utjecajima Huffington posta i digitalnoj eri novinarstva

I ovaj Weekend u staroj rovinjskoj tvornici duhana donosi vrhunska predavanja, zanimljive panel rasprave, radionice i prezentacije te predstavlja… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 24.09.11. 14:18

E to je već stvar psihijatrije.


registracija
4/1/09

miroljubiv, 24.09.11. 15:16

Ja bih rađe poslao na pregled one koji su Kuljiša pozvali u goste.


registracija
15/8/09

vergilia, 25.09.11. 12:19

Taj je od Jace učio....ili ona od njega..:) Moto: šuti i slušaj dok ja lapdam i ne pitaj ništa nakon tog mog laprdanja! Možeš samo pljeskati!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika