24.09.2011. / 18:58

Autor: Totalsport

Bale: Predsjednik je poslao jaku poruku zadržavši Modrića

Luka je dobro, zna da je u dobroj momčadi i dobrom klubu. Znam da nismo u Ligi prvaka ove sezone, ali imamo priliku vratiti se tamo sljedeće godine. Nadam se da ćemo uspjeti u tome, nema razloga da ne bude tako - dodao je Bale

Gareth BaleGareth BaleSjajni krilni igrač Tottenhama Gareth Bale odličnom je ocijenio odluku predsjednika kluba Daniela Levyja da zadrži Luku Modrića na White Hart Laneu.

Hrvatski nogometaš silno je u ljetnom prijelaznom roku želio napustiti ''spurse'' i karijeru nastaviti u gradskom rivalu Chelseaju, ali Levy je ostao čvrst do kraja, odbivši sve bogate ponude sa Stamford Bridgea.

- To je bila predsjednikova jaka poruka. Želimo izgraditi dobru momčad i dobru budućnost za klub. Zato je od vitalne važnosti zadržati najbolje igrače. Ne bih rekao da je to unijelo nemir u svlačionicu. Shvatili smo da klub želi izgraditi dobru momčad i da predsjednik gleda u istom smjeru kao i mi - istaknuo je 22-godišnji Velšanin za The Sun.

- Luka ima ugovor i predsjednik ga je odlučio zadržati jer želi ići naprijed. Luka je dobro, zna da je u dobroj momčadi i dobrom klubu. Znam da nismo u Ligi prvaka ove sezone, ali imamo priliku vratiti se tamo sljedeće godine. Nadam se da ćemo uspjeti u tome, nema razloga da ne bude tako - dodao je Bale.

Priznao je, pritom, kako bi i sam jednog dana mogao zaigrati u nekom drugom klubu, možda i izvan Otoka.

- Sretan sam u Tottenhamu i još uvijek ne želim otići. Ali, ne bi me uplašio odlazak u inozemstvo. Napustio sam Wales s 15 godina kad sam odlazio u Southampton, tako da se neću bojati ni inozemstva ako mi se ukaže prilika. Ali, nemojte sada napisati da želim napustiti Tottenham i otići u inozemstvo. Govorim o budućnosti.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika