25.09.2011. / 14:42

Autor: Hina

Navijački neredi u Banjoj Luci

Tri su osobe uhićene u subotu u navijačkim izgredima tijekom i nakon nogometnog susreta između banjalučkog Borca i Željezničara iz Sarajeva koji je prekinut nakon što su pripadnici specijalne policije spriječili pokušaj obračuna domaće navijačke skupine 'Lešinara' sa gostujućim navijačima.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaTri su osobe uhićene u subotu u navijačkim izgredima tijekom i nakon nogometnog susreta između banjalučkog Borca i Željezničara iz Sarajeva koji je prekinut nakon što su pripadnici specijalne policije spriječili pokušaj obračuna domaće navijačke skupine 'Lešinara' sa gostujućim navijačima.

Nakon što je domaća momčad gubila od Željezničara s 0:1 u prvome poluvremenu na travnjak je ušlo više desetaka navijača Borca koji su krenuli prema tribinama gdje su bili navijači sarajevske momčadi kako bi se s njima obračunali. Pri tome su bacali kamenje i zapaljene baklje, a međusobni sukob i teže posljedice spriječili su pripadnici specijalne policije, izvijestili su iz Centra javne sigurnosti Banja Luke. Nakon toga uz policijsku pratnju navijači iz Sarajeva su odvedeni sa stadiona.

Izgredi domaćih navijača su se nakon prekida susreta nastavili i u središtu Banja Luke, potvrdila je policijska glasnogovornica Gospa Arsenović. Navijači su policiju gađali kamenjem, ali je brzom intervencijom spriječeno širenje nasilja banjolučkim ulicama.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika