25.09.2011. / 18:04

Autor: Hina

Glavni odbor SDP-a prihvatio Plan 21

Članovi Glavnog odbora SDP-a prihvatili su danas Plan 21 Kukuriku koalicije kao SDP-ov program za predstojeće parlamentarne izbore, zaključeno je na 13. sjednici Glavnog odbora SDP-a.

Članovi Kukuriku koalicijeČlanovi Kukuriku koalicijeČlanovi Glavnog odbora SDP-a prihvatili su danas Plan 21 Kukuriku koalicije kao SDP-ov program za predstojeće parlamentarne izbore, zaključeno je na 13. sjednici Glavnog odbora SDP-a.

Kako je priopćeno iz te stranke, nakon rasprave članova Glavnog odbora SDP-a o izbornom programu Kukuriku koalicije Plan 21, naglašeno je i kako je Plan 21 otvoreni dokument prema građanima te su stoga članovi Glavnog odbora dali punu podršku jačanju komunikacije s građanima o izbornom programu.

Članovi Glavnog odbora SDP-a zaključili su kako u izbornoj promidžbi neće, kako se navodi, nasjedati na provokacije političkih suparnika, nego staviti naglasak na politike SDP-a.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika