25.09.2011. / 18:19

Autor: Totalsport

Video: Schumacher neozlijeđen nakon atraktivne nesreće

Premda je izlijetanje izgledalo vrlo opasno, nakon nekoliko je sekundi Schumacher izašao iz bolida bez ičije pomoći i odšetao do boksa

Michael SchumacherMichael SchumacherSedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1, 42-godišnji njemački pilot Mercedes GP-a Michael Schumacher, neozlijeđen je prošao nakon neugodne nesreće na polovini utrke za Veliku nagradu Singapura.

Iz zasad nerazjašnjenih razloga najstariji je vozač u natjecanju zapeo za kotač najmlađega, Sauberova Sergija Pereza, odletio u zrak, izgubio kontrolu i potom se frontalno zabio u zid.

Premda je izlijetanje izgledalo vrlo opasno, nakon nekoliko je sekundi Schumacher izašao iz bolida bez ičije pomoći i odšetao do boksa.

Sve se odigralo u 30. od 61 kruga utrke. Nepuna se četiri kruga na stazi potom vozilo za sigurnosnim automobilom, koji je morao izaći zbog krhotina sa Schumacherova Mercedesa.

Tako je i četvrtu godinu zaredom na Velikoj nagradi Singapura, prvi put voženoj 2008. godine, na stazu izašlo sigurnosno vozilo.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika