26.09.2011. / 13:10

Autor: Nacional.hr

Novi izljevi stadionskog fašizma

Ajmo ustaše

Torcida je u 12. minuti utakmice protiv Slaven Belupa razvila ogromni transparent natpisa 'Kako očekivati da pravde bude, kad nam herojima agresori sude'

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNavijači splitskog Hajduka, Torcida pružili su potporu hrvatskom branitelju Veljku Mariću koji je u Beogradu osuđen na 12 godina zatvora zbog ratnog zločina.

Torcida je u 12. minuti utakmice protiv Slaven Belupa razvila ogromni transparent natpisa 'Kako očekivati da pravde bude, kad nam herojima agresori sude'. Ispod je stajao manji 'Podrška Veljku Mariću'. Na ogradi uz teren postavljen je transparent ' Uz heroje do groba' iza kojeg su navijači zapalili baklje. Nakon navijačke poruke krenulo je skandiranje 'Ajmo ustaše'.

Podsjetimo kako je Veljko Marić uhićen prošle godine u Srbiji, na temelju optužnice za ratni zločin. Prošli petak osuđen je na 12 godina zatvora zbog ubojstva srpskog civila u Grubišnom Polju 1991. godine.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
4/6/09

Alarik, 26.09.11. 13:44

Ajmo ustaše! :P


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika