26.09.2011. / 17:06

Autor: Totalsport

Garde na Dinamo s najjačim sastavom izuzev četvorice ozlijeđenih

Izvan kadra momčadi zbog ozljeda su brazilski stoper Cris, veznjaci Ederson i Gourcuff, te argentinski napadač Lisandro Lopez

Rémi Garde (Wikipedia)Rémi Garde (Wikipedia)Nogometaši Lyona odradit će danas poslijepodne na terenu svog trening-kampa i klupske baze u Tola-Vologeu svoj posljednji trening uoči dvoboja Lige prvaka protiv Dinama.

Lokalni dnevnik Le Progres izvještava da će trener Remy Garde na treningu uigravati i u utorak, ne bude li neugodnih iznenađenja, Dinamu suprotstaviti svoju trenutačno najjaču 11-oricu. Zaigrat će tako: Lloris - Reveillere, B. Kone, Lovren, Cissokho - Gonalons, Källström - Briand, Grenier, Bastos - Gomis.

Izvan kadra momčadi zbog ozljeda su brazilski stoper Cris, veznjaci Ederson i Gourcuff, te argentinski napadač Lisandro Lopez.

Utakmicu će na Gerlandu voditi češki sudac Pavel Kralovec, a Le Progres u najavi podvlači fantastičnu statistiku domaćeg kluba kad su domaće prvenstvene utakmice u pitanju. Posljednji je put Lyon utakmicu Le Championnata na Gerlandu izgubio prije točno godinu dana, 25. rujna prošle godine, kada je St. Etienne slavio 1-0. Otad su Lovren i suigrači nanizali 19 utakmica bez poraza, od čega su ostvarili 13 pobjeda uz gol-razliku 41-13.

Zanimljivo je da Le Progres u izdanju od ponedjeljka hvali Dejana Lovrena. Izvjestitelj lista navodi da se čini kako u prošlosti redovito kritizirani Hrvat napokon izgleda sve konzistentniji u formi iz utakmice u utakmicu.

Vezane vijesti

Le Championnat: PSG se vratio na -3

Le Championnat: PSG se vratio na -3

PSG se pogocima Nenea i Javiera Pastorea, za sigurnu 2-0 pobjedu protiv St. Etiennea na Parku prinčeva, vratio u utrku za naslovom prvaka Francuske.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika