26.09.2011. / 17:11

Autor: Totalsport

ATP Bangkok: Dodig poražen u 1. kolu

Već na samom startu Dodiga je zaustavio Bugarin Grigor Dimitrov, 76. tenisač svijeta, koji je slavio sa 6-2, 7-5 u njihovom prvom međusobnom ogledu na ATP razini

Ivan Dodig Ivan Dodig Hrvatski tenisač Ivan Dodig poražen je u 1. kolu ATP turnira iz serije 250 u Bangkoku u kojem je bio postavljen za petog nositelja.

Već na samom startu Dodiga je zaustavio Bugarin Grigor Dimitrov, 76. tenisač svijeta, koji je slavio sa 6-2, 7-5 u njihovom prvom međusobnom ogledu na ATP razini.

U prvom setu Dodig je ostao bez break-lopte, dok je vlastiti početni udarac gubio dva puta. U drugi je set bolje startao i u drugom gemu došao do breaka, no već u sljedećem gemu je pokleknuo nakon što je spasio 0-40. Došao je do izjednačenja, ali kasnije je Dimitrov ipak stigao do breaka. Oba se tenisača kasnije držali servise sve do 11. gema kada Bugarin oduzima Dodigu servis po četvrti put i dolazi do servisa za meč koji je čvrsto zadržao.

Dodig je bio jedini hrvatski predstavnik na turniru u Tajlandu koji se igra na tvrdoj podlozi uz nagradni fond od 587.000 dolara.

ATP Bangkok, 1. kolo:

Dimitrov - Dodig (5) 6-2, 7-5

Vezane vijesti

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

Mladi hrvatski tenisač Mate Pavić u svom je drugom nastupu u glavnom ždrijebu jednog ATP turnira, na travnatoj podlozi u nizozemskom Hertogensboschu,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika