26.09.2011. / 17:34

Autor: Totalsport

Carmelo Anthony skrivao operacije koljena i lakta

- Operirao sam koljeno i lakat. Te dvije stvari mučile su me sedam dugih godina - rekao je Anthony

Carmelo AnthonyCarmelo AnthonyMožda odgođeni trening-kampovi za novu sezonu najjače košarkaške lige svijeta (NBA) i nije tako loša odluka za Carmela Anthonyja koji je jučer (nedjelja) otkrio medijima da je u svibnju bio podvgnut dvjema operacijama.

Američki košarkaš je nakon poraza u play-offu njegovih New York Kincksa od Boston Celticsa (4-0) misteriozno nestao iz javnosti, a sada je otkrio i razlog zašto je tome bilo tako.

- Operirao sam koljeno i lakat. Te dvije stvari mučile su me sedam dugih godina - rekao je Anthony koji je odabrao savršeni trenutak za takvo što s obzirom da je pretpostavio da će na snazi biti "lockout" u NBA ligi i da će imati dovoljno vremena za oporavak.

- Spreman sam za trening-kamp, ukoliko ga bude. Osjećam se dobro i mentalno sam spreman započeti s treninzima - izjavio je jedan od najboljih košarkaša današnjice.

Anthony je u posljednjoj utakmici Kinicksa u play-offu utrpao Celticu 31 poen i skočio 17 puta za loptu. Nije loše za nekoga tko ima problema i s koljenom i s laktom.

Vezane vijesti

NBA: Triple-double Anthonyja za slavlje protiv Bostona

NBA: Triple-double Anthonyja za slavlje protiv Bostona

Drugim triple-double učinkom u karijeri Carmelo Anthony je predvodio New York do domaće pobjede protiv Bostona (118-110) i još malo približio svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika