26.09.2011. / 18:12

Autor: Nacional.hr

Predstavljanje programa

Svečano otvaranje HDZ-ovih obećanja

HDZ će sutra, točno u podne, predstaviti svoj Izborni program

Jadranka KosorJadranka Kosor"Predstavit ćemo izborni program kad mi to odlučimo", rekla je na nedavno održanom izbornom skupu HDZ-a predsjednica te stranke Jadranka Kosor. Čini se da je taj trenutak napokon došao.

Naime, HDZ će sutra, točno u podne, predstaviti svoj Izborni program. Odabrali su značajno mjesto za predstavljanje - Preporodno dvoranu palače Narodnog doma u Zagrebu.

Hoće li njihov program biti preporodni ili barem usmjeren na narod, treba tek vidjeti. Također, biti će zanimljivo vidjeti koliko se HDZ-ov program razlikuje od onog Kukuriku koalicije te koliko će biti realan.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 26.09.11. 23:02

kakav izborni program? pa oni su na vlasti! sve što rade to je to! ne znaju bolje, jer da znaju već bi radili bolje, ne bi strepili od izbornih rezultata. inače mislim da vladajuća stranka, bilo koja, nema što iznositi program. oni, a i mi s njima, živimo taj njihov program. ne mogu biti bolji nakon izbora, samo isti ili gori.


registracija
22/4/11

www, 26.09.11. 23:49

Prijetnje svima hrvatskim neprijateljima a to su svi koji nisu za HDZ, jer ako nisu za Hdz onda su protiv Hrvatske !


registracija
4/4/11

Bluebird, 27.09.11. 08:01

LVX
Prijetnje svima hrvatskim neprijateljima koji pustose drzavu vec 16 godina, ako nastave, Hrvatska ce biti najsiromasnija zemlja Evrope. Goni bandu HDZ-njasku.


registracija
24/7/11

mrvek, 27.09.11. 11:46

Ne znaju ništa napraviti a sad će kao znati. Ako sad kao "znaju" onda ih treba tužiti za namjerno uništavanje države jer nisu prije htjeli napraviti ništa da se izvučemo iz krize. Baš me zanima piše li u tom programu kako će vratiti sav pokradeni novac, ravno u proračun?
Zvonko možda ti znaš odgovor, dupeuvlakaču jedan. Toliko si se uvukao bjeloglavoj srpkinji u guzicu da ti samo vezice vire iz nje.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 27.09.11. 12:20

Program HDZ-a?Ha,ha,ha,ha.Pa oni bi nam i pretplatu naplatili za taj program.
A po čemu ste,gubo,radili do sad?Ah,da,po smjernicama glupe Jadranke:
čvrsto,hm,odlučno,hm,dakako i svakako,he,he.
Alo tuko,dvije godine si na vlasti i tek sad pričaš o programu.Uspjela si u minus otjerati dodatne tisuće hrvatskih građana.Zar želiš još?
Makni se više da bar uštedimo na kamenima temeljcima.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika