27.09.2011. / 11:53

Autor: Hina , Nacional.hr

Charlieju Sheenu 125 milijuna dolara

Deveta sezona serije počela je s prikazivanjem prošlog tjedna s Ashtonom Kutcherom u naslovnoj ulozi. Prva epizoda zabilježila je rekordnu gledanost s gotovo 28 milijuna gledatelja

Charlie Sheen na policijskoj fotografijiCharlie Sheen na policijskoj fotografijiOtpušteni glavni glumac televizijske serije "Dva i pol muškarca" Charlie Sheen i producenti te serije postigli su dogovor o sporazumnom raskidu ugovora, objavio je u ponedjeljak studio Warner.

Glumac je zahtijevao 100 milijuna dolara od televizijskog studija za prekid ugovora. Uvjeti sporazuma nisu otkriveni, ali će prema pisanju internetske stranice TMZ. com, specijalizirane za živote slavnih, glumac dobiti 25 milijuna odmah, a 100 milijuna na račun autorskih prava u sljedećih sedam godina, zahvaljujući emitiranju na različitim američkim televizijskim postajama.

Charlie Sheen, koji je tumačio glavnu ulogu, izbačen je iz serije početkom godine nakon što je javno uvrijedio producenta Chuck Lorrea a prethodno napravio niz skandala na snimanju.

No, glumac je nedavno pokazao znakove smirivanja i javno zaželio "sve najbolje" bivšim kolegama na svečanoj dodjeli američkih televizijskih nagrada Emmy.

Deveta sezona serije počela je s prikazivanjem prošlog tjedna s Ashtonom Kutcherom u naslovnoj ulozi. Prva epizoda zabilježila je rekordnu gledanost s gotovo 28 milijuna gledatelja.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika