27.09.2011. / 13:53

Autor: Totalsport

ATP Challenger Napulj: Veić sigurno u 2. kolo

Tamo će ga čekati 3. nositelj turnira, Austrijanac Andreas Haider-Maurer koji je sa 6-4, 6-0 bio bolji od Talijana Mattea Trevisana

Antonio Veić Antonio Veić Hrvatski tenisač Antonio Veić slavio je u 1. kolu zemljanog ATP Challenger turnira u talijanskom Napulju, vrijednog 42.500 eura, protiv slovenskog igrača Aljaža Bedenea sa 7-6(4), 6-3.

Bio je to prvi susret ove dvojice tenisača u kojem se godinu dana stariji Veić pokazao kao trenutno bolji igrač od perspektivnog Slovenca. Hrvatski tenisač je prvi set riješio u tie-breaku nakon što je svaki igrač po jednom oduzimao servis suparniku. Rezultat 13. igre bio je 7-4 u korist našeg tenisača.

Drugi set bio je "pjesma" za Veića koji se s dva breaka plasirao u 2. kolo vrlo jakog Challengera u Italiji. Tamo će ga čekati 3. nositelj turnira, Austrijanac Andreas Haider-Maurer koji je sa 6-4, 6-0 bio bolji od Talijana Mattea Trevisana.

ATP Challenger Napulj, 1. kolo, rezultati:

Veić - Bedene 7-6(4), 6-3

Haider-Maurer (3) - Trevisan 6-4, 6-0

Vezane vijesti

Veić ispao u 1. kolu

Veić ispao u 1. kolu

Antonio Veić prvi je od hrvatskih tenisača/ica izašao na terene ovogodišnjeg izdanja Roland Garrosa. I za njega je bilo kobno već 1. kolo. Bolji od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika