27.09.2011. / 17:01

Autor: Hina

Irski farmer izbacio golištavu Rihannu s posjeda

Sjevernoirski farmer izbacio je svjetsku pop zvijezdu Rihannu iz polja kukuruza kada ju je vidio kako golišava pozira pred kamerama.

Rihanna je bila "neprikladno odjevena"Rihanna je bila "neprikladno odjevena"Sjevernoirski farmer izbacio je svjetsku pop zvijezdu Rihannu iz polja kukuruza kada ju je vidio kako golišava pozira pred kamerama.

Popularna pjevačica, poznata po hitovima "Umbrella", "Rude boy" i "S&M" snimala je u kukuruzištu kod grada Bangora video spot uoči koncerata u Belfastu.

Gomila znatiželjnnika okupila se oko polja kada je pjevačica podrijetlom s Barbadosa s ekipom počela snimati scene za promotivni spot.

Irski mediji prenose kako je Rihana bila oskudno odjevena, samo u bikini i poderane traperice te da je jedno vrijeme pozirala u toplesu.

"Mlada dama je u jednom trenutku bila neprikladno odjevena", rekao je vlasnik imanja Alan Graham, religiozni član lokalnog protestantskog vijeća za irsku televiziju RTE. "Smatrao sam da to nije u redu i zatražio da prekinu snimanje", dodao je.

Graham je priznao da nije čuo za 23-godišnju pjevačicu kada ga je njezina ekipa nazvala prošloga tjedna i tražila dozvolu za snimanje.

Nakon što je snimanje prekinuto, on je nakratko razgovarao s Rihanom koja je, kako je rekao, bila puna razumijevanja.

"Bila je vrlo ljubazna, rukovali smo se i rastali u dobrim odnosima", kazao je Graham.

Vezane vijesti

U2 i Rihanna pjevaju za stradale Japana

U2 i Rihanna pjevaju za stradale Japana

Irska grupa U2 i pop zvijezda Rihanna samo su neki od izvođača koji će nastupiti na albumu što ga, isključivo u digitalnom obliku priprema Universal… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika