28.09.2011. / 16:28

Autor: Totalsport

Škotski Premiership: Pogodak Jelavića u pobjedi Rangersa

Kilmarnock je dugo čuvao ''nulu'' na Ibroxu, ali obrana gostiju ipak je kapitulirala u 64. minuti. Steven Davis ubacio je loptu iz slobodnog udarca s lijeve strane, a Jelavić je ljevicom svladao vratara gostiju Camerona Bella

Nikica JelavićNikica JelavićNogometaši Rangersa svladali su Kilmarnock s 2-0 u zaostaloj utakmici 3. kola škotskog Premiershipa. Put ka pobjedi pogotkom im je otvorio hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić.

Kilmarnock je dugo čuvao ''nulu'' na Ibroxu, ali obrana gostiju ipak je kapitulirala u 64. minuti. Steven Davis ubacio je loptu iz slobodnog udarca s lijeve strane, a Jelavić je ljevicom svladao vratara gostiju Camerona Bella. Samo dvije minute kasnije Greg Wylde je bio autor pogotka za konačnih 2-0.

Jelaviću je večerašnji zgoditak četvrti u Premiershipu ove sezone, a ukupno šesti u svim natjecanjima. Rangers je, pak, osmom pobjedom pobjegao Celticu na sedam bodova prednosti, s time da ima odigranu utakmicu više.

Jelavić je protiv Kilmarnocka odigrao svih 90 minuta, dok je bosansko-hercegovački nogometaš Saša Papac izašao u 83. minuti.

Škotski Premiership, zaostala utakmica 3. kola:

Rangers - Kilmarnock 2-0 (Jelavić 64, Wylde 66)

Redoslijed: 1. Rangers 25, 2. Celtic 18 (-1), 3. Motherwell 16...

Vezane vijesti

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

U razgovoru za Evertontv napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić izrazio je optimizam i vjeru da zajedno sa suigračima na Euru može… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika