28.09.2011. / 16:32

Autor: Totalsport

Bastos: Zadovoljan sam, premda me Leko istukao

-Kontrolirali smo utakmicu cijelo vrijeme i to je dovelo do našeg uspjeha - rekao je brazilski 28-godišnji reprezentativac

Michel Bastos (u plavom dresu)Michel Bastos (u plavom dresu)Zadovoljstvo su pokazanom igrom i rezultatom nakon pobjede nad Dinamom u dvoboju Lige prvaka iskazali ponajbolji nogometaš i trener Lyona, Michel Bastos i Remi Garde.

-Kontrolirali smo utakmicu cijelo vrijeme i to je dovelo do našeg uspjeha. Dobro nas je vodio Grenier, koji se sve više nameće premda je mlad. Svejedno, tek smo na početku. Moramo nastaviti naporno raditi - rekao je brazilski 28-godišnji reprezentativac dodavši:

- Jesam li zadovoljan vlastitim učinkom? Mislim da sam odradio što se od mene tražilo. Leko me pratio cijelo vrijeme i poprilično me istukao. Nema veze, kraj sam dočekao zadovoljan. Pucao sam, nabacivao, a zabiti ne mogu uvijek. Moram samo ostati na ovoj razini.

- Vrlo sam sretan. Postavili smo si cilj održavanja pozitivnog ritma u fazi natjecanja po skupinama Lige prvaka. Zasad nam ide dobro. Također, treći put u nizu na Gerlandu poluvrijeme smo završili s 2-0 vodstvom. Igrači su protiv Dinama bili na visini zadatka, no jasno nam je da moramo još bolje - procijenio je trener Lyona Remi Garde.

Vezane vijesti

Le Championnat: PSG se vratio na -3

Le Championnat: PSG se vratio na -3

PSG se pogocima Nenea i Javiera Pastorea, za sigurnu 2-0 pobjedu protiv St. Etiennea na Parku prinčeva, vratio u utrku za naslovom prvaka Francuske.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika