28.09.2011. / 19:17

Autor: Nacional.hr

Video: Turska šaka sijevnula u UN-u

Zahvaljujući svjedocima koji su sve snimili otkriveno je da su se tjelohranitelji turskog premijera Recepa Tayyipa Erdogana potukli sa zaštitarima UN-a

Foto: Screenshot YouTubeFoto: Screenshot YouTubeProšlotjedna Opća skupština Ujedinjenih naroda bila je fokusirana na palestinski zahtjev za primanjem u članstvo i priznavanje Palestine kao države. No, rijetki su znali što se događa po hodnicima sjedišta UN-a.

Zahvaljujući svjedocima koji su sve snimili otkriveno je da su se tjelohranitelji turskog premijera Recepa Tayyipa Erdogana potukli sa zaštitarima UN-a i to ispred dvorane u kojoj se održavala Opća skupština.

Navodno je turski premijer kasnio na zasjedanje pa su mu zaštitari zabranili ulazak u dvoranu. Priskočili su mu u pomoć njegovi tjelohranitelji koji su dobrano istukli "nesusretljive" UN-ovce i omogućili Erdoganu ulazak u dvoranu.

Rezultat - jedan od zaštitara potražio je liječničku pomoć zbog natučenih rebara.

Zanimljivo, glasnogovornik UN-a cijeli je incident nazvao "nesporazumom", dok turski mediji prenose da se i sam šef UN-a Ban Ki-moon došao ispričati Erdoganu zbog cijele situacije.

Vezane vijesti

UN osudio sirijsku vladu zbog napada u Huli

UN osudio sirijsku vladu zbog napada u Huli

Vijeće sigurnosti Ujedinjenih naroda u nedjelju je jednoglasno osudilo sirijsku vladu zbog topničkih napada na Hulu u kojima je poginulo najmanje 108… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika