29.09.2011. / 12:37

Autor: Nacional.hr

Vapaj 'duhandžija'

Popusti li Vlada stranim lobijima, bez posla ostaje 6000 ljudi

U TDR-u su uvjereni kako bi rušenje tog Zakona Hrvatsku stavilo u nepovoljan položaj jer bi pokazalo da je država spremna popustiti pritisku inozemnih lobija

Protiv Zakona su ustali i mali trgovciProtiv Zakona su ustali i mali trgovciZakon o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda kojim se prijeći trgovcima izlaganje tih proizvoda na prodajnim mjestima nije na noge podigao samo male trgovce, već i duhansku industriju.

Iz TDR-a upozoravaju pak kako se protiv tog zakona ne protivi hrvatska duhanska industrija već stranci, piše Jutarnji list. TDR podržava odluku Vlade da se duhanski proizvodi ne izlažu na prodajnim mjestima i pozivaju se na preporuke Europske unije.

U TDR-u su uvjereni kako bi rušenje tog Zakona Hrvatsku stavilo u nepovoljan položaj jer bi pokazalo da je država spremna popustiti pritisku inozemnih lobija.

Upozoravaju kako bi popuštanje stranim tvrtkama i lobijam ugrozilo hrvatsku duhansku industriju u kojoj je zaposleno 6000 ljudi.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika