29.09.2011. / 13:29

Autor: Totalsport

Grugger dobio dozvolu za povratak na snijeg

- Provest ću sigurno nekoliko mjeseci lagano skijajući da izbacim strah iz glave i da ponovno otkrijem zabavni dio u tome. Tada ću odlučiti o svom povratku - rekao je pobjednik četiriju utrka u Svjetskom kupu

Hans Grugger Hans Grugger Nakon teškog pada na treningu spusta u Kitzbüehelu koji ga je umalo koštao života, austrijski skijaš Hans Grugger dobio je zeleno svjetlo za povratak na snježne padine.

- Ozljeda karotidne arterije još nije u potpunosti zacijelila, ali svejedno sam dobio dozvolu za povratak na snijeg - izjavio je Grugger nakon pregleda u insbruškoj Sveučilišnoj bolnici.

- Za otprilike dva do tri tjedna trebao bih ponovno stati na snijeg. Međutim, prije toga moram se mentalno pripremiti za taj veliki korak. Provest ću sigurno nekoliko mjeseci lagano skijajući da izbacim strah iz glave i da ponovno otkrijem zabavni dio u tome. Tada ću odlučiti o svom povratku - rekao je pobjednik četiriju utrka u Svjetskom kupu.

Vezane vijesti

FIS slalomi: Šamšalu dvije pobjede u dva dana

FIS slalomi: Šamšalu dvije pobjede u dva dana

Hrvatski skijaš Dalibor Šamšal ostvario je dvije pobjede u dva dana na FIS utrkama u slalomu u austrijskom Hockaru. U ponedjeljak je Šamšal… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika