29.09.2011. / 13:32

Autor: Totalsport

Sezona gotova za HSV-ova švedskog rukometaša

- Unatoč teškim trenucima kroz koje Oscar prolazi, i dalje smo uvjereni da će nam u budućnosti biti od velike pomoći - izjavio je predsjednik HSV-a Martin Schwalb

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaOscar Carlen, 23-godišnji desni vanjski rukometaš njemačkog prvaka HSV-a, te sin aktualnog trenera hamburškog kluba Pera, propustit će ostatak rukometne sezone.

Nesretni je ljevak drugi put unutar sedam mjeseci potrgao križne ligamente u desnom koljenu. Dogodilo se to ovih dana pri jednome momčadskom treningu. Očekuje ga nova operacija u domovini i nova višemjesečna pauza.

Posljednji je put Carlen isto koljeno teško ozlijedio u veljači, još kao igrač Flensburga. Nakon toga potpisao je za HSV, i to prije no što je klub za trenera iz istog kluba doveo njegova oca.

Za HSV, međutim, još uvijek nije službeno zaigrao. Namjeravao je debitirati 11. idućeg mjeseca u derbiju protiv svog bivšeg kluba, Flensburga.

- Unatoč teškim trenucima kroz koje Oscar prolazi, i dalje smo uvjereni da će nam u budućnosti biti od velike pomoći - izjavio je predsjednik HSV-a Martin Schwalb.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika