30.09.2011. / 14:14

Autor: Nacional.hr

Osumnjičenik 'kroji' nacionalno znamenje

Zastave vrijedne 319 tisuća kuna isporučit će tvrtka VIS KG Davora Patafte, osumnjičenog da je zajedno s gradonačelnikom Ivanom Čehokom oštetio gradski proračun Varaždina za 29 milijuna kuna

Davor PataftaDavor PataftaNove zastave Republike Hrvatske i drugih država koje će vijoriti u Zagrebu prilikom posjeta stranih državnika, Uredu predsjednika RH isporučit će osumnjičenik Davor Patafta, izvještava Novi list.

Zastave vrijedne 319 tisuća kuna isporučit će tvrtka VIS KG Davora Patafte, osumnjičenog da je zajedno s gradonačelnikom Ivanom Čehokom oštetio gradski proračun Varaždina za 29 milijuna kuna. Nabavljača je odabrao Ured za opće poslove Vlade i Sabora.

Dodajmo kako je ugovor potpisan 26.svibnja, dva tjedna prije nego li je kontroverzni poduzetnik pod sumnjom u nezakonite poslove vezane uz zemljište u Varaždinu završio u istražnom zatvoru. Trenutno je na slobodi jer je uplatio jamčevinu od 12 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Odluka o optužnici protiv Čehoka u svibnju

Odluka o optužnici protiv Čehoka u svibnju

Optužno vijeće zagrebačkoga Županijskog suda nastavit će početkom svibnja razmatrati optužnicu protiv bivšega varaždinskoga gradonačelnika Ivana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika