30.09.2011. / 15:54

Autor: Hina

Nismo dobili službenu obavijest o datumu potpisivanja Ugovora

Hrvatska vlada nije dobila nikakvu službenu obavijest o bilo kojem datumu potpisivanja Ugovora o pristupanju EU-u, rekla je u petak u Zagrebu premijerka Jadranka Kosor, dodajući da će svaki datum biti dobar i da će se potpisivanja dogoditi ove godine.

Jadranka Kosor i Ivo JosipovićJadranka Kosor i Ivo JosipovićHrvatska vlada nije dobila nikakvu službenu obavijest o bilo kojem datumu potpisivanja Ugovora o pristupanju EU-u, rekla je u petak u Zagrebu premijerka Jadranka Kosor, dodajući da će svaki datum biti dobar i da će se potpisivanja dogoditi ove godine.

Nakon otvaranja sajma mode Fashion.HR Industrija na Zagrebačkom velesajmu, Kosor je novinarima kazala da će predložiti vladi da Ugovor o pristupanju potpiše uz nju i predsjednik Ivo Josipović.

Najavila je i da će sljedeći tjedan na sjednici vlade pokrenuti postupak prema tom cilju, vjerujući da će članovi vlade prihvatiti takav prijedlog.

Što se tiče datuma referenduma u Hrvatskoj, Kosor je kazala da Hrvatska ima zakone i Ustav i da će se toga držati.

Poljsko predsjedništvo EU-a u četvrtak je objavilo da će se Ugovor o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji potpisati 19. prosinca u Varšavi.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika