30.09.2011. / 18:57

Autor: Totalsport

Slijepi ste? U New Yorku će vam ipak izdati vozačku dozvolu

Ovaj potez razbjesnio je većinu građana New Yorka koji smatraju da sada i vozač koji eventualno oslijepi u osam godina, bez problema može dobiti vozačku dozvolu

Nevjerovatan presedan napravljen je jučer u američkoj saveznoj državi New York.

Odluka je razbijesnila mnogeOdluka je razbijesnila mnogePravilo da za produljenje vozačke dozvole nakon osam godina vozači moraju otići na novi pregled vida više ne vrijedi, a cijeli proces produljenja sada se može obaviti putem pošte ili interneta. Čudna odluka zatekla je sve stanovnike New Yorka, a u ime Ministarstva prometa države New York odluku je pokušala objasniti predstojnica ureda Barbara Fiala:

- Kada prvi puta dobivate vozačku dozvolu, morate doći na pregled, no ukoliko je produljujete, možete iz svoje kuće dobiti našu dozvolu. Ovakvim načinom želimo smanjiti gužve u našim prostorijama gdje vozači dolaze s mnogo većim problemima nego što je produljenje vozačke dozvole - zaključila je Fiala.

Ovaj potez razbjesnio je većinu građana New Yorka koji smatraju da sada i vozač koji eventualno oslijepi u osam godina, bez problema može dobiti vozačku dozvolu.

Vezane vijesti

Habuš: Neću se žaliti na presudu, ostajem bez vozačke

Habuš: Neću se žaliti na presudu, ostajem bez vozačke

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš potvrdio je da mu je na Prekršajnom sudu u Varaždinu nedavno izrečena nepravomoćna presuda zbog izazivanja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika