01.10.2011. / 12:50

Autor: Hina

Jadranka Kosor je kuma

U izjavi novinarima Tihomir Purda kazao je kako je iznimno ponosan što je njegovoj kćeri kuma predsjednica vlade Jadranka Kosor, jer ona kako je kazao, sve što obeća i ispuni

Jadranka Kosor i Tihomir Purda (arhiva)Jadranka Kosor i Tihomir Purda (arhiva)U vukovarskoj župnoj crkvi Svetih Filipa i Jakova krštena je Ivana Purda četvrto djete Slobodanke i Tihomira Purde, hrvatskog branitelja koji je proljetos proveo više mjeseci u zeničkom zatvoru zbog optužbi Srbije da je počinio ratni zločin 1991. godine.

Krsna kuma bila je predsjednica Vlade Jadranka Kosor koja je to supružnicima Purda obećala nakon što je Tihomir Purda pušten iz zatvora u Zenici.

U nazočnosti članova obitelji, rodbine i prijatelja, Ivanu Purda krstio je vukovarski župnik fra Ivica Jakodić.

U izjavi novinarima Tihomir Purda kazao je kako je iznimno ponosan što je njegovoj kćeri kuma predsjednica vlade Jadranka Kosor, jer ona kako je kazao, sve što obeća i ispuni.

Nakon svečanosti krštenja predsjednica Vlade sudjelovati će u gradskoj četvrti Borovo naselje na mini saboru HDZ-a za V. Izbornu jedinicu.

Vezane vijesti

Kosor razgovarala s Purdom: 'Jedan od najljepših dana u mom životu'

Kosor razgovarala s Purdom: 'Jedan od najljepših dana u mom životu'

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor primila je danas hrvatskog branitelja Tihomira Purdu koji je oslobođen iz ekstradicijskog pritvora u Zenici u BiH… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 01.10.11. 13:17

Sad možeš na poso,radit dicu.


registracija
4/9/11

maks111, 01.10.11. 13:37

ma vidi ti, jeli donijela potvrdu iz svoje župe da je ona krštena i potvrdu da je vjenčana u crkvi jer župnik te župe to drugima traži.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika