01.10.2011. / 12:58

Autor: Hina , Nacional.hr

Huligani na road tripu

Demoni i Armada prošli kroz naplatne kućice

Kod naplatnih kućica na Kikovici jučer oko 16,30 sati sukobili su se navijači NK Rijeke, odnosno pripadnici navijačke skupine Armade, koji su putovali na utakmicu u Zagreb, i navijači NK Istre, tj. pripadnici navijačke skupine Demoni, koji su išli na gostovanje u Zaprešić

Photo: Nel Pavletić/PIXSELLPhoto: Nel Pavletić/PIXSELLNakon jučerašnjeg fizičkog obračuna pripadnika navijačkih skupina Armade i Demona kod naplatnih kućica na autocesti Rijeka-Zagreb na Grobniku se sedmorici lakše ozlijeđenih navijača pružena je liječnička pomoć, a privedene su ukupno 92 osobe, doznaje se iz operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske.

Ozlijeđenima je pomoć pružena u riječkoj bolnici, a nad privedenim navijačima provedena je kriminalistička istraga, Photo: Nel Pavletić/PIXSELLPhoto: Nel Pavletić/PIXSELLnakon koje su pušteni na slobodu.

Očevidom je utvrđeno da je tijekom sukoba došlo do materijalne štete jer su oštećene četiri naplatne kućice i šest osobnih vozila, naveli su iz policije.

Kod naplatnih kućica na Kikovici jučer oko 16,30 sati sukobili su se navijači NK Rijeke, odnosno pripadnici navijačke skupine Armade, koji su putovali na utakmicu u Zagreb, i navijači NK Istre, tj. pripadnici navijačke skupine Demoni, koji su išli na gostovanje u Zaprešić.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika