01.10.2011. / 17:04

Autor: Hina , Nacional.hr

Kosor

HDZ se ne bori za vlast, nego je zaslužuje

Kosor je također obećala da će kao predsjednica Vlade, ukoliko je građani izaberu, i u naredne četiri godine raditi iz sve snage i neće ju "niti jedne sekunde zaboljeti prepone".

photo: Goran Ferbezar/PIXSELL photo: Goran Ferbezar/PIXSELL Predsjednica HDZ-a i Vlade Jadranka Kosor poručila je u govoru, na mini saboru HDZ-a za V. izbornu jedinicu, održanom u sportskoj dvorani u vukovarskoj gradskoj četvrti Borovo naselje, kako se HDZ "ne bori za vlast, već za povjerenje građana kako bi im mogao služiti i u naredne četiri godine".

Jedini koji sami sebi nanose štetu

Kosor je ocijenila kako je u ovom trenutku HDZ jedina stranka u državi koja se iskreno i predano bori protiv korupcije, dodavši kako ta borba "u ovom trenutku nanosti štetu stranci jer je napadaju sa svih strana".

"Sigurna sam međutim da radimo za budućnost i da će građani znati cijeniti našu iskrenost", kazala je ocjenivši kako njezina Vlada zaslužuje nove četiri godine jer se, u protekle dvije godine borila za završetak pregovora s EU, protiv korupcije i kriminala i za gospodarski oporavak.

Uništavači jugosna

Ustvrdila je i kako je stranka izložena neprestanim napadima mnogih koji žele HDZ vidjeti poraženog ali kako im to neće uspjeti jer HDZ "ide na devet saborskih mandata u V. izbornoj jedinici".

"Napadaju nas i zato što smo završetkom pregovora oko ulaska u EU nekima zauvijek uništili san o obnovi Jugoslavije", ustvrdila je ocjenivši nevjerojatnim da u Hrvatskoj postoje i neki koji Vladi zamjeraju što je donijela zakon o ništetnosti.

Bol u preponama

Kosor je također obećala da će kao predsjednica Vlade, ukoliko je građani izaberu, i u naredne četiri godine raditi iz sve snage i neće ju "niti jedne sekunde zaboljeti prepone".

Predsjednik vukovarsko-srijemskog HDZ-a i potpredsjednik Vlade Petar Čobanković istaknuo je kako je Vlada u protekle dvije godine "stabilizirala situaciju, završila pregovore s EU i krenula u nesmiljeni obračun sa svim oblicima kriminala i korupcije".

Novi HDZ-ovi mladunci

Govorili su predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a Franjo Lucić i predsjednik povjerenstva HDZ-a za Brodsko-posavsku županiju Danijel Marušić, te u ime gospodarstvenika, predsjednik uprave "Viro" iz Virovitice Željko Zadro koji je premijerki i Vladi zahvalio na donošenju mjera za gospodarski oporavak, rekavši kako je industrija šećera "lijepa i uspješna priča iz Slavonije", zahvaljujući velikim dijelom i ministarstvu poljoprivrede.

Na završetku skupa kojemu su nazočni bili i glavni tajnik stranke Branko Bačić te ministri Davor Božinović i Đuro Popijač, predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor uručila je desetak članskih iskaznica novim mladim članovima.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
7/4/11

ivanovac, 01.10.11. 19:30

Rado bi ona da je bole prepone, međutim svima se toliko gadi da joj niti ne gledaju prepone a kamoli da joj se uvuku među njih.
Puna su joj usta hrvatstva ali i džepovi puno hrvatske love koju su pokrali.
Građanska akcija im je u Vukovaru pokazala jasan putokaz-Remetinec. Onda će ova sigurno se svega sjetiti i propjevati.


registracija
30/6/09

jebivjetar, 01.10.11. 20:20

Zaslužila si ti isto ko i Sanader, Jaco ! Pljusku preko labrta i u Remetinec ! Prat ćeš ti gaće na ruke Jaco !


registracija
9/8/09

vinko12, 01.10.11. 21:01

Bravo jadranka samo deri te crvene djavole, neka vriste i krepaju od muke. Pobjediti ces jer ta gamad je propast RH.
Ali da bi ti vjerovali da i ti ne gradis crvenu Hrvatsku, trebas prije izbora i glasanja skinuti Trg Zocinca tita u Zagrebu. Samo to sto je vrlo jednostavno, jer dok je taj zlocinac tamo, hrvatska je jos uvijek crvena.


registracija
30/12/10

putusvemir, 01.10.11. 21:32

Eto, Vinkec se konačno izjasnio za koga će glasati. To je OK ali prije toga, koliko je komunista osnovalo HDZ i koliko ih ima unutra? Ti su poharali Hrvatsku. Tito nije ništa rasprodao, dapače, do ovog imovinsko-domovinsko dogovorenog rata sve je sagrađeno i sve je radilo, škole, bolnice, vrtići, industrija, mlinovi, mostovi, željeznice i da ne nabrajam više. A onda je sve prestalo, sve se dalo "velikim" domoljubima u ruke koji su prvo radnike bacili na ulice, srušili sve što se dalo i sagradili šoping centre. Od kad je taj odvratni Kradeze na vlasti a to je zapravo stalno pošten i radni čovjek ne može na zelenu granu. Svi oni koji će glasati za njega imaju sigurno koristi ili rade u administraciji ili u vojsci, ili u policiji ili primaju mirovine bez dana rada ili kradu. Pošten čovjek i onaj koji radi sa svoje dvije ruke sigurno neće glasati za njih.
Još nešto, Vinkec, mog oca su ustaše mučile jer nije bio na njihovoj strani, a nije bio ni u partizanima. Zašto je to bilo tako? Daj mi odgovori.


registracija
5/3/10

starimudrac, 01.10.11. 22:07

putusvemir, evo ja ću ti odgovoriti. ustaše su bili takvi jer im je zločin bio u programu. od početka do kraja. a ovo što veliš da su komunisti osnivali HDZ, nisu. osnivao ga je komunistički otpad, udbaši i kosovci. kad velim komunistički otpad, pod time mislim kako nijedan javno eksponirani komunist do 1990. nije pristupio ili ne daj bože osnivao hdz. ni račan, ni sardelić, ni bilić, ni vrhovci, ni bilanđić, ni tomac, ni dragosavac, ni flego, ni linić.....ali jesu oni koji su i inače sramotili skh, od tuđmana pa nadalje. i udbaši i kosovci manolić, boljkovac, šušak, perković, vukušić, vukojević....


registracija
3/12/10

Yoda, 01.10.11. 22:50

@putusvemir @starimudrac - potpisujem... Usput, poruka kokoški: ne treba državom vladati, nego upravljati...


registracija
30/12/10

putusvemir, 01.10.11. 22:58

Starimudrac potpuno se slažem s tobom. Konačno netko jasno i glasno napisao jedinu istinu.


registracija
9/8/09

vinko12, 01.10.11. 23:32

samo se poredajte i lizite guzicu jedan drugome, i podrzavajte yugo komunjarski sdp i hns.
A sta drugo mozete i znate. Vi i oni nikada i niste izasli iz yugokomunizma i jedino vam odgovara yugoregija ili crvena hrvatska jer ste svi isprdak boljsevika.


registracija
21/2/11

skyway, 02.10.11. 03:21

Javio se s lijecenja vinko, a takav jedino i pristaje uz bezobrazluk guske Jace, koja ne samo sto je bila u klanu HDZ dok su nas godinama krali, nego nam se jos i ruga...A prepone je nece zaboljeti to je jasno, jer ne bi je jebo n mrtvi ustasa vinko,


registracija
20/5/09

BXLCRO, 02.10.11. 07:05

Sve bi bilo istina uz malu primjedbu komentatorima s time da se korisne domace zivitinje ne usporedjuju sa ovim ljudskim nakazama !


registracija
15/8/09

vergilia, 02.10.11. 08:34

"Kosor je također obećala da će kao predsjednica Vlade, ukoliko je građani izaberu, i u naredne četiri godine raditi iz sve snage i neće ju "niti jedne sekunde zaboljeti prepone"."
Ovo je doista najgori neukus iz usta jedne - žene. Prepone mogu boljeti od FIZIČKOG rada i seksa, očito je da premijerka teškim radom smatra polaganje kamena temeljaca i obilaženje ove jadne države u službenom autu i na teret poreznih obveznika. Bolje b i bilo da je zabole moždane vijuge - no, to će se teško desiti jer umjesto mozga ima slamu koja samo - pika i pika! Zato se valjda toliko i krevelji.


registracija
30/12/10

putusvemir, 02.10.11. 09:21

Vinko i Jaca i ostali Kradezeovci i njihovi istomišljenici i simpatizeri, to su ljudi istih karakternih osobina. Razmišljaju:Sad imamo priliku uzeti što se da. Neko se proda za 100 kn, neko za ručak, neko za tvornicu, netko za mjesto u Saboru ili Vladi, netko za penziju bez rada itd. Za ostali narod ih briga ko za lanjski snijeg. Misle poslije mene potop. A njihova sadašnja šefica je očito na nekim lijekovima od kojih se smije , pleše i priča bedastoče. Jedna pristojna, postojana i realna osoba ne bi se ovako ponašala na skupovima, dok joj narod nema posla, plaće, dok pravi penzioneri za 40 godina rada imaju penziju 1.300,00 kn. Pazila bi na svoje ponašanje i imala suosjećanje za zemlju koju momentalno nezasluženo vodi. Ali tu je karakterna osobina Kradezea i nema pomoći. I nije više sad stvar u KDZ nego u nama biračima. Kad te netko više puta prevari to govori puno o prevarenom a ne o prevarantu.


registracija
2/6/11

stereo, 02.10.11. 09:47

A čemu ste to onda do sada služili. Vi sta ofarbali Hrvatsku u crno i mislim da je došlo vrijeme za PRANJE.


registracija
25/10/10

cuma, 02.10.11. 10:28

Pa to sam i mislio, Vinko se vratio s lječenja,,,ali kako piše ništa mu nije pomoglo, žao mi ga je, sam je nema skim razgovarati, popiti kavu, vjerojatno i ne zalazi na javna mjesta, doma je kraj računala i pokušava razgovarati s nama, stoga mu ni mi ne smijemo dopustiti, neka samo laprda, bez naših komentara!


registracija
25/10/10

cuma, 02.10.11. 10:29

Pa to sam i mislio, Vinko se vratio s lječenja,,,ali kako piše ništa mu nije pomoglo, žao mi ga je, sam je nema skim razgovarati, popiti kavu, vjerojatno i ne zalazi na javna mjesta, doma je kraj računala i pokušava razgovarati s nama, stoga mu ni mi ne smijemo dopustiti, neka samo laprda, bez naših komentara!


registracija
25/10/10

cuma, 02.10.11. 10:30

P.S. a ni Jacu ne ttreba komentirati, uzalud nam posao svirači, nju svakako treba poslati u ustanovu, najprije zdravstvenu, a onda u onu derugu!


registracija
22/3/11

vferari, 02.10.11. 11:08

KRADEZE ZASLUŽUJE UTANAZIJU HITNO!! AKO JE TO NEMOGUĆE ONDA NA IZBORIMA


registracija
17/5/11

MarioBosnjak, 02.10.11. 12:28

HDZ uvjerljivo pobjeđuje.


registracija
17/5/11

MarioBosnjak, 02.10.11. 12:29

HDZ uvjerljivo pobjeđuje.


registracija
17/5/11

MarioBosnjak, 02.10.11. 12:29

HDZ uvjerljivo pobjeđuje.


registracija
17/5/11

MarioBosnjak, 02.10.11. 12:29

Amen


registracija
9/5/10

lolobrigita, 02.10.11. 14:15

Je Mario,uvjerio si nas....koliko si glup.Upravo onakav kakve stranka treba.Bravo mladunac.
Inače,Jacu može boljeti guzica od pustog sjedenja u našem automobilu.Tko ne bi volio tako teško raditi?
I stalno se ponaša kao da govori iz oporbe,kao da nije na vlasti već dvije godine sama,a ostatak s jatacima.Sad bi ona nešto mijenjala.Što je radila do sada?Ah da,grijala guzicu.


registracija
16/2/11

pro, 02.10.11. 16:19

Vozio se Jura Stublić na raketi kroz Chicago.
U Chicagu su gangsteri opljačkali narod cijeli.
"Oj, gangsteri iz Chicaga!" - Jura Stublić progovara:
"Vrati BMW i Mercedes, vrati vilu i tri stana,
Vrati toranj od crkvice, plati svoje ljubavnice,
Vrati druga dobrovoljcu, daj spomenik palom borcu!"
"Oj, gangsteri iz Chicaga!" - Jura Stublic progovara:
"Ili ćete se predati ili ću vam zapjevati!"
A gangsteri popadaše i ovako povikaše:
"Nemoj pjevat Jure dragi, vratit ćemo što smo krali,
Uzmi BMW i Mercedes, uzmi vilu s pet čuvara,
Uzmi firme i tvornice, ljubi naše ljubavnice,
Ali šuti Jure mali, da te ne bi upucali."
I od tada Jure šuti, a gangsteri nisu ljudi,
I od tada ljubav vlada ulicama mog Chicaga.
Sve od tada ljubav vlada ulicama mog Chicaga.


registracija
16/2/11

pro, 02.10.11. 16:27

"Od rada me neće zaboljeti prepone

Bi li farma svinja mogla raditi i da je nije otvorila premijerka? Bi li Mis Hrvatske bila lijepa i da je nije posjetila premijerka?

gospodo" lopine iz HDZ-a prestanite hapati


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika