02.10.2011. / 12:09

Autor: Nacional.hr

Putokaz za Remetinec

Aktivisti su u središtu Vukovara postavili putokaze za Remetinec, ustanovu koja je u zadnjih nekoliko mjeseci ugostila mnoge članove i simpatizere Hrvatske demokratske zajednice

Foto: Građanska akcijaFoto: Građanska akcija"Draga Jaco, koliko god ti plazila po Hrvatskoj sa svojom svitom, mi te slijedimo kao sjena i ne možeš toliko brzo zujati koliko te mi možemo pratiti. Putokaz si dobila da ne zalutaš slučajno. Da ti je bar pao mrak na oči kad si ga vidjela onako kako nama pada kad tebe vidimo! Draga naša vrijedna pčelice, dišemo ti za vratom kud god krenula. Pozdravlja te tvoja Građanska akcija", poručili su hrvatskoj premijerki aktivisti inicijative Građanska akcija, koji su na zanimljiv način obilježili njezin jučerašnji dolazak u Vukovar.

Naime, aktivisti su u središtu Vukovara postavili putokaze za Remetinec, ustanovu koja je u zadnjih nekoliko mjeseci ugostila mnoge članove i simpatizere Hrvatske demokratske zajednice.

Putokazi, na kojima je bio i logo HDZ-a, postavljeni su na raskrižju kojim se od sportske dvorane ulazi u Ulicu Blage Zadre, te na kružnom toku kojim se u Borovom Naselju odabire pravac za centar, Osijek ili Dalj. Premijerka je u Vukovar doputovala kako bi sudjelovala na Mini Saboru 5. Izborne jedinice HDZ-a, te s namjerom da bude krsna kuma tromjesečnoj Ivani Purdi.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 02.10.11. 12:51

Neće ona u Remetinec.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 02.10.11. 14:08

Hura za Građansku akciju.Bravo cure i dečki,svaka čast.


registracija
4/9/11

maks111, 02.10.11. 15:51

skaraica, 02.10.11. 12:51

Neće ona u Remetinec.

neće ona će na obnovljeni Goli Otok


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika