03.10.2011. / 09:55

Autor: Nacional.hr

Nova akcija

Remetinec, 5 km od 'sjedišta zla'

Slike su, kažu, mutne, jer su se 'naguravali s betmenima', 'i to po cijelom Trgu žrtava fašizma i između jurećih automobila!' Nastalo je, tvrde, 'pravo ratno stanje i ludilo', jer su im zaštitari po svaku cijenu htjeli oteti fotoaparat

Foto: Građanska akcijaFoto: Građanska akcijaAktivisti inicijative Građanska akcija našli su se u nezavidnoj poziciji nakon što su pred samo sjedište HDZ-a uspjeli postaviti putokaze za Remetinec; u istom trenutku, od tamo je istrčalo petnaestak zaštitara, nakon čega je uslijedila potjera. "Ovo danas je bilo ludilo! Njih petnaest je istrčalo iz sjedišta zla i trčalo po cesti! Promet se zaustavio! Ma čitava strka i utrka. Jebi ga. Navalili kao muhe! Ali mi se ne predajemo!!!", poručili su iz Građanske akcije. Strka koja je nastala odmah po postavljanju još jedne znakovne poruke razlog je činjenici što je ovaj puta akcija malo slabije dokumentirana. Slike su, kažu, mutne, jer su se 'naguravali s betmenima', 'i to po cijelom Trgu žrtava fašizma i između jurećih automobila!' Nastalo je, tvrde, 'pravo ratno stanje i ludilo', jer su im zaštitari po svaku cijenu htjeli oteti fotoaparat. "Promet je stao i nas par i njih petnaest se šoramo za fotić! Skoro nam je jednu aktivisticu auto udario! To je bila prava šora tamo na cesti!", tvrde na svojoj Facebook stranici.

Najnovija akcija uslijedila je kao reakcija na izjavu ministra poljoprivrede Petra Čobankovića da on nije vidio nikakve putokaze, koji su u subotu postavljeni u Vukovaru, povodom posjete premijerke Kosor.

"Čobankoviću, to što si spavao na zadnjem sjedištu dok su te vozili i nisi vidio putokaze ne znači da istih nije bilo. Tako isto 'nisi vidio' kako je preprodano žito iz silosa, upropaštena Đakovstina, Dalmacijavino ili koliko poticaja za poljoprivredu sam sebi i svojoj obitelji isplaćuješ. Vjerojatno 'nisi vidio' niti crne torbe u HDZ-u ili kako Sanader uzima proviziju? 'Nisi vidio" niti poharanu Slavoniju kao rezultat vlastitog štetočinskog rada dok sa svojom 'kraljicom' zujiš u blindiranim vozilima, zar ne?", pitaju ministra aktivisti, koji pretpostavljaju da Čobanković nije vidio sporne putokaze jer je "na istim drogama protiv stvarnosti kao i njegova 'kraljica'", što je izgovor koji mu neće pomoći kod istražnog suca.

"Zato smo ti odlučili donijeti putokaze pred samo sjedište zločinačke organizacije pa nam javi ne vidiš li i ove možda tako da ti možemo doći doma i postaviti iste u dvorište", zaključuju u priopćenju.

Vezane vijesti

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Aktivisti Građanske akcije prosvjedovali su pred Koncertnom dvoranom Lisinski u kojoj su se održavali izbori za predsjednika HDZ-a, u rukama su… Više

Komentari

registracija
22/3/11

vferari, 03.10.11. 10:26

Aktivisti gradske akcije imate podršku velikog broja građana samo napred pazite da vam ne prepišu remećenje javnog reda i mira i ometanje u radu velikoumnog kradezea.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 03.10.11. 11:57

Samo naprijed braćo i sestre.Dolje lopovi HDZ-a.


registracija
24/7/11

mrvek, 03.10.11. 12:14

nemojte izazivati jadnog MariaBosnjaka. Taman je umislio kako će njegovi lopovi opet pobjediti. Prepišite mu opet ljekove da se malo smiri.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika