03.10.2011. / 14:01

Autor: Totalsport

Conte: Zaslužili smo pobjedu; Allegri: Naša najlošija utakmica sezone

- Pokazali smo želju, volju, žrtvu i odlučnost. Na terenu sam prije svega vidio momčadski napor - rekao je između ostalog Conte, trener Juventusa

Antonio ConteAntonio ConteNakon derbija 6. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Juventusa i Milana, treneri momčadi Antonio Conte, odnosno Massimiliano Allegri bili su, naravno, različitog raspoloženja.

Juventus je u Torinu slavio 2-0 dvama kasnim golovima Claudija Marchisija, čime je preuzeo vrh ljestvice u Seriji A, a aktualne prvake potisnuo do 15. mjesta.

- Zaslužili smo gol i pobjedu. Toliko mi je misli prolazilo kroz glavu u posljednjim trenucima, a Milan je takva momčad koja može postići gol u bilo kojem trenutku. Moja momčad imala je pravi pristup i intenzitet i moram im čestitati. Pokazali smo želju, volju, žrtvu i odlučnost. Na terenu sam prije svega vidio momčadski napor - rekao je između ostalog Conte, trener Juventusa.

- Juventus je odigrao sjajnu utakmicu, dok mi nismo bili na razini zadatka. Nisam sretan rezultatom, ali oni su napravili više od nas. Šteta je primiti gol četiri minute prije kraja i nadali smo se usprkos slaboj igri da ćemo uzeti barem bod. Ovo je bila naša najslabija igra ove sezone i Juventus je zaslužio pobjedu - izjavio je Milanov strateg Allegri.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika