03.10.2011. / 19:01

Autor: Hina

Sud odbacio zahtjev Berlusconijeve obrane za odgodom suđenja

Milanski suci su u ponedjeljak odbacili zahtjev odvjetnika talijanskog premijera Silvija Berlusconija da se suđenje za plaćanje maloljetne prostitutke odgodi do odluke Vrhovnog suda.

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiMilanski suci su u ponedjeljak odbacili zahtjev odvjetnika talijanskog premijera Silvija Berlusconija da se suđenje za plaćanje maloljetne prostitutke odgodi do odluke Vrhovnog suda.

Berlusconijevi odvjetnici su zatražili da se suđenje odgodi do veljače, kad Vrhovni sud treba donijeti odluku koji je sud nadležan za Berlusconijev slučaj. U podnesku sudu Berlusconijevi odvjetnici su tvrdili da milanski sud nije nadležan za taj slučaj i da bi Berlusconiju trebao suditi poseban ministarski sud.

Berlusconi je optužen da je platio za seks marokanskoj adolescentici Karimi El Mahroug, plesačici u noćnim klubovima poznatoj pod imenom Ruby. Berlusconi odbacuje optužbe i optužuje milanske suce da vode politički motiviranu kampanju kako bi ga smijenili s vlasti.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika