Objavljeno u Nacionalu br. 361, 2002-10-16

Autor: Arijana Čulina

GOGE BJONDINA O OVIM I ONIM STVARIMA - Arijana Čulina

Zadnji kavaliri jednon su nogon u grobu

Danas ženske previše agresivno naskaču na te muške, guraju im bukvalno sisu u usta i oni tako zagušeni sa svih strana čeznu samo za tim da udahnu malo zraka i spase se kad se oslobode i iščupaju iz kandži tih nasilnih ženturača

Pa vidiš ti šta je samo King Kong mora proć dok ona njegova ljubav plavuša šta ju je glumila Džesika Lang nije za njim proplakala i od tuge dušu ispustila. Neka je majmun, ali je ima veće srce od mnogih čovjekolikih muškaracaPa vidiš ti šta je samo King Kong mora proć dok ona njegova ljubav plavuša šta ju je glumila Džesika Lang nije za njim proplakala i od tuge dušu ispustila. Neka je majmun, ali je ima veće srce od mnogih čovjekolikih muškaracaNekako sam sve više zavidna ženama koje su živile u nekim prošlim, viteškim vrimenima. Ženama oko kojih su se muški morali polomit, slinit i puzat ka pasi na sve četri noge da bi pridobili pažnju srca njezina. Bože, kad gledan one srceparajuće filmove i kad čitan one knjige povjesnice i romane ljubavne, sve me obuzme neka sjeta pa se mislin, Bože, šta se onda nisan rodila da to sve doživin, tu ludu ljubav zbog koje se vene rižu. A u drugu ruku, možda mi je ovako i zdravije, bar ih nemam za koga izrizat. Znan ja da čovik uvik idealizira neka druga vrimena i neke druge prostore, ali ja opet mislin da san rođena na krivom mistu i u krivo vrime, a zapravo ritko koju ženu znan da se ne slaže s mojim mišljenjem. Ali opet, neću grišit dušu, ne bi volila ni da san rođena u tamo nekoj, da mi oproste, afričkoj pripizdini. A možda nisan u pravu to šta govorin jer i tamo u toj Africi postoje i te kakvi rituali zavađanja i darivanja žena o kojima mi moremo samo sanjat. Plešu muški po vatri i čavlima, višaju ih i čupaju da bi prošli test muškosti i pridobili izabranicu srdašca svoga. Pa vidiš ti šta je samo King Kong mora proć dok ona njegova ljubav plavuša šta ju je glumila Džesika Lang nije za njim proplakala i od tuge dušu ispustila. Neka je majmun, ali je ima veće srce od mnogih čovjekolikih muškaraca. Zbog te svoje ljubavi on je poubija po grada i pa probiven mecima sa Empajr Stejt Bildinga. A danas muški ne da bi se bacija sa nebodera, nego bi bogme prije ženu gurnija s njegovog najvišeg vrha. I ne bi izubija po grada da je nađe, nego bi nju još dobro izudara i zatvorija u kuću. Ali dobro, nisan to počela govorit, nego ovo. Tila san reć kako je taj neki ritual oko pridobijanja srca ženina toliko izgubljen da je to meni za popizdit. A ustvari puno je komponenata na to uticalo. A tu su, moran priznat, ruku na srce, i žene krive. To zavođenje je najslađe kad je nešto zabranjeno voće, a danas ti se sve nudi, na, izvolte, a kad ti se nešto nudi i gura pod nos, onda, naravno, nemaš potribu to ni osvajat. Danas, brate, ženske previše agresivno naskaču na te muške, guraju im bukvalno sisu u usta i oni tako zagušeni sa svih strana čeznu samo za tim da udahnu malo zraka i prosto se spase kad se oslobode i iščupaju iz kandži tih nasilnih ženturača. Zato danas puno češće možeš vidit kako u kafiću za jednim stolom sidi pet muških a za drugim pet žena.

Danas je deficit muških, oni to znaju pa bahato pitaju oš dat il neš, ako neš, prošetaj Kad tako neki starkelja vodi ženskicu za ručicu, ne moš znat jel mu to žena, unuka il ćerPet muškaraca prepričava koju su od tih pet opalili, a ovih pet žena pikiraju na ženika. Mislim definitivno je deficit muških ono sto posto. Muški to znaju i totalno su se probahatili. Pitaju lipo odma ženu oš dat il neš, ako neš, prošetaj. I zašto bi onda on zavodija, podmićiva, i laska joj da dođe do one sladostrasne stvari kad to može i bez svega toga? On još, naravno, očekuje da njemu žena plati pićence i za benzin ako ga oće imat u svom društvu ili zagrljaju. Eto to je meni ono za popizdit. Pa di su ti kavaliri nestali, majko mila? Kako su kad i di izumrli? Tom se znanošću niko ne bavi, a to je ključnija stvar od traženja života na Misecu. Jer, da prostite, jebe se mene za frajere na Misecu i Marsu. Ne znan ni kako izgledaju. Ako su onakvi ka šta nam inače prikazuju te vanzemaljce mali zeleni, okati i ručica ka čačkalice, onda pogotovo ne dolaze u obzir. Ti su totalno aseksualni. Takvo nešto mi stvarno ne triba u postelji. Nama ženama tribaju ovi domaći, zemaljski muški. Uglavnom, znanost je zakazala, a kavalira, eto, nema, ne rađaju se više, propali, izgubili se. Jedino nešto je aj ostalo od one stare garde koji su već s jednom nogom u grobu. Zato ti nije ni čudo šta vode za ručicu dvostruko mlađe ženskice šta bi im mogle bit unučice. Ovo danas je meni prosto neugodno kad vidin nekog poznanika, da se ne zajeben pa ne kažen ajme šta van je slatka unučica, jer ti ne moš znat kad tako neki starkelja vodi ženskicu za ručicu je l’ mu to žena, unuka il ćer.

I te ti tako ženskice šetaju s tom jadnom starčadi samo zato šta su željne pažnje, a nije ni čudo. Čuj, žensko ne bi bilo žensko da ne voli pažnjicu i poklončiće. Jeste vidili onu sisatu plejbojevu zečicu Anu Nikol Smit kako se udala za onog svjeckog multimilijardera? Imala je dvadesetak godina a on blizu stotke. Stari pošandrca pod stare dane, oženija se njom i kad je za godinu dana škviknija, ona se obogatila. Sve ti je njoj ostavija, nije mislija na dicu. Sebični su ti ti starci jer da nisu bili sebični, ne bi bili ni toliko bogati. Oni ti nastoje samo sebi ugodit. Taj ti je magnat računa, bolje da ja još koji put uvatin ovu moju mladu ženicu za mladu napumpanu silikonsku sisu nego da dici ostavim lovu nakon moje smrti. Od sise bogme imam koristi, a od dice nemam. I tako, ne prođe ti malo, a stari odapne papke. Biće se jadan previše uzbudija kad mu je ova sisu turnila pa se ustresa i izdahnija. A i Bet Dejvis, ona holivudska glumica, ti je svojevremeno izjavila: “Udala bi se ponovo kad bi pronašla muškarca sa 15.000.000 dolara, koji bi polovicu pripisa na mene i garantira da će za pola godine bit mrtav.” Eto to ti se toj Bet Dejvis nije, izgleda, ostvarilo, ali se zato Ani koja je imala gotovo identičnu želju bogme ostvarilo, ali sa znatno većim dobitkom. Bet Dejvis je bila puno skromnija, a i veća faca. Ženama s više mozga takve stvari rjeđe polaze za rukom. A od kad je taj Anin otegnija papke, ona ti se valja u bogatstvu, svili i kadifi. Udebljala se i sad sliči na Mis Pigi. Interesantno, sve te ženturače koje opljačkaju svoje muškiće posli se razdebljaju ko gude. A vidite i onu Monika Levinski. Ja ne znan, biće one jadnice prije bile gladne pa kad se obogate, ne mogu odolit svim onim delicijama. Zato je nama ovako bolje. Živit sa siromašnijim tipovima i imat besprijekornu liniju. Nije svako zlo za zlo.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika