04.10.2011. / 09:20

Autor: Hina , Nacional.hr

Ograničavanje javnog duga

HDZ ustavom u borbu protiv svekolikog kolapsa

“Promjenom Ustava ograničit ćemo javni dug u Hrvatskoj tako da izbjegnemo financijski kolaps koji se dogodio u Grčkoj i drugim dosta zaduženim zemljama “, rekla je Dalić

Foto: PixsellFoto: PixsellPredstavljajući izborni program HDZ–a večeras u Krapini, potpredsjednik Vlade za investicije Ivan Domagoj Milošević i ministrica financija Martina Dalić ponovili su da njihova stranka neće rasprodati hrvatsko prirodno bogatstvo, energetske izvore i da neće uvoditi nove poreze te da planiraju uvesti porezne olakšice za ulagače i smanjiti davanja poslodavcima kod novozapošljavanja.

“Nećemo smanjiti javnu upravu za 80 posto, kao što to misle napraviti naši rivali iz SDP–a, već ćemo racionalizirati upravu po modelu “dva za jedan”, što znači da će se na dva redovno upražnjena mejsta u javnoj upravi zapošljavati jedan novi radnik“, pojasnila je Dalić.

Potpredsjednik Vlade Milošević najavio je i prvi međunarodni investicijski forum kojeg Vlada drugi tjedan organizira u Zagrebu, a u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) na kojemu će se okupiti eminentni svjetski izlagači.

“Promjenom Ustava ograničit ćemo javni dug u Hrvatskoj tako da izbjegnemo financijski kolaps koji se dogodio u Grčkoj i drugim dosta zaduženim zemljama “, rekla je Dalić.

Na tribini je napomenuto da je u mandate ove Vlade u komunalnu infrastrukturu, gradnju vrtića, škola i drugih važnih ustanova na razini Hrvatske ukupno uloženo 28 milijardi kuna, od čega milijarda i pol u Krapinsko – zagorsku županiju.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
16/2/11

pro, 04.10.11. 10:29

velika pljačka najsiromašnijih pod krinkom izvlačenja sirotinje iz gladi i siromaštva.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika