04.10.2011. / 13:46

 

Facebook stranica

'Say no to Velebitsko'

Od jutros na Facebooku postoji stranica 'Say NO to velebitsko', na kojoj se poziva na bojkot Velebitskog piva.

Foto: Say NO to velebitsko
Foto: Say NO to velebitsko Nakon što su mediji, među njima i tjednik Nacional, objavili skandalozni mail vlasnika pivovare Ličanka i Velebitskog piva, koji je na istu ravan stavio pedofiliju i homoseksualizam, okrivivši za sve pankere i rokere, uslijedila je reakcija; od jutros na Facebooku postoji stranica 'Say NO to velebitsko', na kojoj se poziva na bojkot Velebitskog piva. Stranica je dosad prikupilla 1,638 poklonika, koji se pomoću svojih postova izrugivaju prvom čovjeku Velebitskog, inače ličkom uber-desičaru Karlu Starčeviću.

Sve je počelo kad se Udruga Punkom protiv pedofilije obratila poglavaru Velebitskog jer su htjeli prodavati njegovo pivo na festivalu koji organiziraju.

Umjesto suptilne odbijenice, ili čak nikakve reakcije, zaprimili su Starčevićev zapjenjeni mail u kojem je optužio 'pankere i rokere' za 'širenje' pedofilije i homoseksualizma. "Da li vi ovo nama podmećete ili stvarno ne znate da nije poželjno vuku ostaviti ovce na čuvanje? Mislim da je previše humanitarnih organizacija u Hrvatskoj koje rastaču to jadno nacionalno biće u ime nečega", zaključio je Starčević u pisanom odgovoru. (H.Š.)

Komentari

registracija
21/5/09

malicoban, 04.10.11. 14:49

I say YES to Velebitsko! Most better beer that I drank!!!!
A ovo, čovjek je pogrešno razumio i što sada?
I još nešto,,, Ima puno "Udruga" kao što je ova "Udruga Punkom protiv pedofilije" koje traže sponzora za neka svoja okupljanja. Što nisu lovu tražili od Dukata, Kima, Zbregova, Meglea, Badela, Belja, Kutjeva ili nekih drugih milječnih i vinskih industrija, nego baš od ovog čovjeka. Nemreš bilivit, čovjek neće bude sponzor a ovi ga čereče!!!


registracija
4/6/11

VladSerbia, 04.10.11. 15:10

@malicoban
Ako zelite koristiti engleski, prvo ga naucite, jer se pravilno kaze "The best beer I have ever drunk".


registracija
15/6/11

vuksadinare, 04.10.11. 15:14

malicoban...misiš da mogu reketarit i žicat lovu dukata,badela,belja pa da im ovi pošalju ljude u crnom,lako im je naći male proizvođaće zajebavati i ucjenjivati dok im i on ne pošalje par ličana od 2 metra i 100 kila


registracija
1/3/11

Laudate, 04.10.11. 17:58

"Punkom protiv pedofilije".... to mu dođe kao udruga "Gatanjem protiv recesije".......i još se čuđe što su dobili košaricu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika