04.10.2011. / 18:14

Autor: Hina

Ubojica Vedrana Puljića skriva se u Hrvatskoj?

Članovi uprave i predstavnici udruge navijača Nogometnog kluba "Sarajevo" podsjetili su u utorak na ubojstvo navijača Vedrana Puljića počinjeno prije dvije godine u Širokom Brijegu, te su upozorili kako se njegov vjerojatni ubojica Oliver Knezović i dalje skriva u Hrvatskoj kamo je pobjegao nakon uhićenja u Bosni i Hercegovini.

Puljić je ubijen prije dvije godinePuljić je ubijen prije dvije godineČlanovi uprave i predstavnici udruge navijača Nogometnog kluba "Sarajevo" podsjetili su u utorak na ubojstvo navijača Vedrana Puljića počinjeno prije dvije godine u Širokom Brijegu, te su upozorili kako se njegov vjerojatni ubojica Oliver Knezović i dalje skriva u Hrvatskoj kamo je pobjegao nakon uhićenja u Bosni i Hercegovini.

Na zajedničkoj konferenciji za novinstvo održanoj u Sarajevu direktor kluba Fuad Muzurović i predsjednik udruge navijača Kenan Žiga istaknuli su kako se i nakon dvije godine bezuspješno čeka sudski proces.

"Vedranov ubojica do sada je samo optužen, no do njega se ne može doći jer je njegova adresa u Hrvatskoj nepoznata", kazao je Muzurović.

Navijač "Sarajeva" Vedran Puljić ubijen je metkom iz pištolja tijekom izgreda u Širokom Brijegu kada su se sukobile dvije navijačke skupine.

Više desetaka navijača tada je teže i lakše ozlijeđeno kao i najmanje šesnaest policajaca koji su tek uz snažna pojačanja uspjeli svladati izgrednike i zaustaviti njihov rušilački pohod.

Istragom je utvrđeno kako je u Puljića pucao Oliver Knezović, koji je oteo pištolj jednom policajcu.

Knezović je nakon izgreda uhićen no nakon nekoliko sati uspio je pobjeći iz pritvora u Širokom Brijegu.

Utvrđeno je kako su mu u bijegu pomogli policajci koji su bili zaduženi za njegovo čuvanje.

Pretpostavlja se kako je Knezović odmah prešao granicu s Hrvatskom, a protiv policajaca koji su mu pomagali pokrenut je sudski postupak koji je u tijeku.

MUP Federacije BiH za Knezovićem je raspisao međunarodnu tjeralicu no on do danas nije priveden pravdi.

Vezane vijesti

ABA liga: Cibona bez rješenja kod Širokoga

ABA liga: Cibona bez rješenja kod Širokoga

Košarkaši Širokoga nastavili su sa odličnim izvedbama na domaćem parketu kada su u pitanju utakmice regionalne ABA lige. U nedjelju, u ogledu 18.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika