05.10.2011. / 10:47

Autor: Hina , Nacional.hr

Messi: Ne mogu sve sam

"Nogomet je kolektivni sport i niti jedan igrač ne može sam pobjeđivati. To vrijedi za Argentinu, ali i Barcelonu, te bilo koju drugu momčad. Ne mogu sve sam, važno je igrati momčadski," poručio je Messi

ArhivaArhivaZa razliku od Barcelone s kojom je osvojio sve što se može osvojiti, ponajbolji svjetski nogometaš Lionel Messi u dresu argentinske vrste bilježi razočaranja.

Uoči početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, Messi je poručio navijačima 'Gauča' kako je silno motiviran, ali ipak ne može sve sam.

"Nogomet je kolektivni sport i niti jedan igrač ne može sam pobjeđivati. To vrijedi za Argentinu, ali i Barcelonu, te bilo koju drugu momčad. Ne mogu sve sam, važno je igrati momčadski," poručio je Messi uoči utakmice protiv Čilea koja je na rasporedu u petak u Buenos Airesu. Tri dana kasnije Argentinu očekuje gostovanje u Venezueli.

"Messi je u dresu reprezentacije zabio 17 golova, a namjestio više nego bilo tko drugi. Nema razloga za kritike njegove igre jer se on uvijek maksimalno trudi," dodao je argentinski izbornik Alejandro Sabella.

U južnoameričkim kvalifikacijama za SP 2014. sudjeluje devet reprezentacija jer je Brazil kao domaćin već osigurao nastup na World Cupu. Prve četiri reprezentacije izbori će direktan plasman na SP, dok peti ide u dodatne kvalifikacije.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 05.10.11. 11:03

moraš


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika