05.10.2011. / 14:18

Autor: Nacional.hr

Milinović recitirao pjesmu i pitao Pusić 'Na čemu si ti'

"Kod njegovih stranačkih kolega u Lici očito je normalno da se napucaju bunikom pa onda misli da je tako i kod drugih", zapisao je Beus Richembergh

Darko MilinovićDarko MilinovićRasprava u Saboru o izmjenama Zakona o medicinskoj oplodnji pretvorila se u zanimljivu razmjenu mišljenja između ministra zdravstva Darka Milinovića i saborske zastupnice HNS-a Vesne Pusić.

Naime, nakon što je Milinović održao prezentaciju bitnih odredbi koje bi se trebale promijeniti u Zakonu, Vesna Pusić je prokomentirala kako bi se po izlaganju dalo zaključiti da je Zakon o medicinskoj oplodnji najbolji zakon ikad donesen.

"Danas ga ministar želji taj isti najbolji zakon ikad donesen izmijeniti u njegovim bitnim odrednicama", rekla je Vesna Pusić i izazvala Milinovića.

Ministar joj je pak odgovorio riječima pjesme grupe Jinx.

"Ima jedna pjesma, gospođo Pusić, zove se 'Na čemu si ti' jer vi se smijete i ne možete biti na miru, poslušajte pjesmu i na sekundu ono što hoću reći", rekao je Milinović i izrecitirao cijelu pjesmu te dobio gromoglasan pljesak poluprazne sabornice.

HNS-ovac Goran Beus Richembergh prokomentirao je Milinovićev potez na Facebooku.

"Ministar Milinović u Saboru posegnuo za naslovom pjesme i time pitao Vesnu Pusić "Na čemu si ti?". Kod njegovih stranačkih kolega u Lici očito je normalno da se napucaju bunikom pa onda misli da je tako i kod drugih", zapisao je Beus Richembergh.

Vezane vijesti

'Hrvatska je primjer za regiju'

'Hrvatska je primjer za regiju'

Hrvatska je na putu u Europsku uniju prošla dug i uspješan put reformi i njezin uspjeh može poslužiti kao primjer za druge zemlje regije, rekao je u… Više

Komentari

registracija
5/10/11

sjeverozapad, 05.10.11. 15:44

Mislim da bi trebalo osnovati saborsko povjerenstvo jer je slična zvijer viđena neki dan kako leti oko Jovanovičeve guzice i ako se utvrdi da je to sdp muha, pod hitno treba dopuniti kaznenu prijavu od jučer


registracija
14/11/07

laufer, 05.10.11. 20:31

Balvan i duhovitost.
To ima samo u HDZ.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika