05.10.2011. / 14:58

Autor: Totalsport

ATP Tokio, rezultati: Dodig poražen u parovima

Podsjećamo, Dodig je u pojedinačnoj konkurenciji na startu turnira pobijedio Argentinca Juana Monaca u tri seta, a u osmini finala će u četvrtak igrati protiv još jednog argentinskog tenisača, Davida Nalbandiana

Ivan Dodig Ivan Dodig Hrvatski tenisač Ivan Dodig oprostio je do ATP 500 turnira u konkurenciji parova, zajedno sa svojim partnerom, Španjolcem Gullermom Garcia-Lopezom.

Bolji od njih dvojice u ogledu 1. kola bili su drugi nositelji, Amerikanac Eric Butorac i Jean-Julien Rojer iz Nizozemskih Antila sa 6-3, 7-6(5) nakon jednog sata i 51 minute igre. Dodig i Garcia-Lopez nisu imali niti jednu break-loptu u meču.

Podsjećamo, Dodig je u pojedinačnoj konkurenciji na startu turnira pobijedio Argentinca Juana Monaca u tri seta, a u osmini finala će u četvrtak igrati protiv još jednog argentinskog tenisača, Davida Nalbandiana.

A u pojedinačnoj konkurenciji u srijedu, poraze u 1. kolu pretrpjeli su Srbin Janko Tipsarević i Cipranin Marcos Baghdatis, koji su prošlog tjedna igrali međusobno u finalu ATP turnira u Kuala Lumpuru. Tipsarević se tada dokopao i svog prvog naslova u karijeri.

No, u Tokiju ga je zaustavio Rus Dmitrij Tursunov sa 7-6(6), 6-7(3), 7-5 nakon čak tri sata i jedne minute igre.

Baghdatisa je, pak, svladao četvrti tenisač svijeta i drugi nositelj turnira, Britanac Andy Murray, 7-6(4), 2-6, 6-4 nakon dva sata i 33 minute igre. Baghdatis je u trećem setu vodio s 3-1, ali ipak nije izdržao do kraja protiv Murrayja, koji je prošlog tjedna osvojio ATP turnir u Bangkoku.

ATP Tokio, 1. kolo:

Tursunov - Tipsarević (6) 7-6(6), 6-7(3)

Murray (2) - Baghdatis 7-6(4), 2-6, 6-4

2. kolo:

Fish - Gulbis 6-2, 6-4

parovi, 1. kolo:

Butorac / Rojer (2) - Dodig / Garcia Lopez 6-3, 7-6(5)

Vezane vijesti

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

Mladi hrvatski tenisač Mate Pavić u svom je drugom nastupu u glavnom ždrijebu jednog ATP turnira, na travnatoj podlozi u nizozemskom Hertogensboschu,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika