05.10.2011. / 15:01

Autor: Totalsport

Ajax bez Sigthorssona u obje utakmice protiv Dinama

Loše ja to vijest za Ajax, budući da je Sigthorsson, koji se ''kopljanicima'' pridružio ovoga ljeta iz AZ-a, vrlo brzo postao ključni igrač momčadi, te je u osam odigranih utakmica u prvenstvu postigao pet pogodaka

Kolbeinn Sigthorsson (Wikipedia)Kolbeinn Sigthorsson (Wikipedia)Mladi islandski napadač Kolbeinn Sigthorsson zbog ozljede gležnja će morati mirovati do kraja ove godine, odnosno do zimske stanke, priopćio je klub iz Amsterdama.

Bivši napadač AZ Alkmaara Sigthorsson, koji je standardan član prve jedanaestorice momčadi Ajaxa, započeo je i prvenstveni gostujući susret protiv Groningena u nedjelju, no već nakon 19 minuta morao je napustiti teren zbog ozlijede gležnja. ''Kopljanici'' su izgubili tu utakmicu s 1-0.

Prve prognoze govorile su da će 21-godišnji Sigthorsson pauzirati između dva i tri tjedna. Međutim, stanje je puno lošije od toga. Rendgenski pregled otkrio je stres-frakturu gležnja, zbog čega će Sigthorsson pauzirati do zimske stanke.

To znači da će propustiti i obje utakmice koje će Ajax odigrati protiv zagrebačkog Dinama u D skupini Lige prvaka, 18. listopada u Zagrebu i 2. studenog u Amsterdamu.

Loše ja to vijest za Ajax, budući da je Sigthorsson, koji se ''kopljanicima'' pridružio ovoga ljeta iz AZ-a, vrlo brzo postao ključni igrač momčadi, te je u osam odigranih utakmica u prvenstvu postigao pet pogodaka.

Vezane vijesti

Jovanović 'divljak', Skansi 'primitivac'

Jovanović 'divljak', Skansi 'primitivac'

Predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora, Ivan Zvonimir Čičak, posjetio je klupske prostorije GNK Dinama i pružio potporu djelatnici kluba Sandi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika