05.10.2011. / 15:05

Autor: Totalsport

Kingsi slavili u Hamburgu, Ducksi u Helsinkiju, Sabresi u Mannheimu

U petak će na početku NHL sezone u Helsinkiju igrati Anaheim i Buffalo, a u Stockholmu Los Angeles i New York Rangersi

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU posljednjim provjerama pred početak nove sezone NHL lige, Los Angeles Kingsi, Anaheim Ducksi i Buffalo Sabresi upisali su pobjede protiv europskih suparnika.

Los Angeles Kingsi pobijedili su u hamburškoj O2 World Areni domaći Hamburg Freezers sa 5-4. Domaća momčad čak je i povela s 3-2 u 32. minuti, ali su Slovenac Anže Kopitar i Brad Richardson vratili prednost na stranu kalifornijske momčadi prije treće trećine. Ethan Moreau je zabio za 5-3, da bi Hamburgov Kanađanin Brendan Brooks 29 sekundi prije kraja ogleda zabio gol za smanjenje na konačnih 5-4.

Anaheim Ducksi su u Helsinkiju pobijedili trenutno vodeću momčad finskog prvenstva Jokerit s 4-3 u produžetku. Corey Perry zabio je dva gola za Anaheim u prvoj trećini, te je asistirao Ryanu Getzlafu za gol odluke u dodatnom vremenu.

Najuvjerljiviji su bili Buffalo Sabresi, koji su svladali vodeću momčad njemačke DEL lige Mannheim s 8-3.

U petak će na početku NHL sezone u Helsinkiju igrati Anaheim i Buffalo, a u Stockholmu Los Angeles i New York Rangersi. Dan kasnije, u subotu, Rangersi ostaju u Stockholmu i igraju protiv Anaheima, dok će Los Angeles i Buffalo snage odmjeriti u Berlinu.

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika