05.10.2011. / 16:57

Autor: Totalsport

ATP Challenger Palermo: Veić u četvrtfinalu

Nakon pobjede u 1. kolu nad šestim nositeljem, Španjolcem Danielom Gimeno-Traverom, u tri seta, 23-godišnji Lošinjanin, trenutno 169. igrač svjetskog poretka, potvrdio je dobru formu svladavši u osmini finala argentinskog kvalifikanta Andresa Moltenija (198. ATP) 6-0, 6-3 za 71 minutu igre

Antonio Veić Antonio Veić Hrvatski tenisač Antonio Veić lakoćom se kvalificirao u četvrtfinale ATP Chalengera u talijanskom Palermu, na zemljanoj podlozi.

Nakon pobjede u 1. kolu nad šestim nositeljem, Španjolcem Danielom Gimeno-Traverom, u tri seta, 23-godišnji Lošinjanin, trenutno 169. igrač svjetskog poretka, potvrdio je dobru formu svladavši u osmini finala argentinskog kvalifikanta Andresa Moltenija (198. ATP) 6-0, 6-3 za 71 minutu igre.

Veić je realizirao četiri od šest prilika za break, te spasio obje koje je izborio njegov suparnik, s kojim se sastao prvi puta u karijeri.

Za plasman u polufinale će hrvatski Davis Cup reprezentativac igrati protiv pobjednika ogleda 2. nositelja, Argentinca Carlosa Berlocqa, i talijanskog veterana Alessija Di Maura.

ATP Challenger Palermo, osmina finala:

Veić - Molteni 6-0, 6-3

Vezane vijesti

Veić ispao u 1. kolu

Veić ispao u 1. kolu

Antonio Veić prvi je od hrvatskih tenisača/ica izašao na terene ovogodišnjeg izdanja Roland Garrosa. I za njega je bilo kobno već 1. kolo. Bolji od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika