05.10.2011. / 17:31

Autor: Nacional.hr

Bricostore u Zagrebu gradi centar vrijedan 187 milijuna kuna

Ukupna investicija iznosit će više od 187 milijuna kuna, a prodajni će centar donijeti nova radna mjesta za još 110 zaposlenika. Otvorenje centra planirano je za proljeće 2012.

Philippe Bresson, Domagoj Juričić i Jérôme PasquierPhilippe Bresson, Domagoj Juričić i Jérôme PasquierDanas je svečano obilježen početak radova na izgradnji francuskog trgovačkog centra Bricostore u industrijskoj zoni u Sesvetama na istočnom ulazu u Grad Zagreb. Centar će se rasprostirati na 24.000 četvornih metara od čega 11.000 odlazi na otvoreni prodajni prostor te će kupcima ponuditi široki asortiman proizvoda i usluga za renoviranje, izgradnju i uređenje vrta i kuće. Ukupna investicija iznosit će više od 187 milijuna kuna, a prodajni će centar donijeti nova radna mjesta za još 110 zaposlenika. Otvorenje centra planirano je za proljeće 2012.

Bricostore je francuski trgovački lanac i jedan od vodećih europskih lanaca s ponudom proizvoda za uređenje doma, kuće, vrta, kao za i sve one koji se vole baviti "uradi sam" projektima. Prisutan je u Hrvatskoj od 2004. kada je otvoren prvi centar u Kaštel Sućurcu pokraj Splita te zajedno s prodajnim centrom u Puli zapošljava više od 170 djelatnika. Dosadašnja ulaganja tvrtke Bricostore u Hrvatsku iznose više od 276 milijuna kuna.

„Izgradnja ovog trgovačkog centra predstavlja velik izazov za našu tvrtku budući da smo ga planirali puno ranije. Iako su pripreme počele prije pet godina kada je zemljište kupljeno, susreli smo se s neočekivanim pravnim i administrativnim problemima što je usporilo projekt izgradnje. Sada je to sve iza nas s obzirom da je gradnja već počela. Kako bismo odgovorili na potrebe i očekivanja naših kupaca za modernijim i kvalitetnim proizvodima naš proizvodni program je raznolik, ali ponuda zadovoljava i najzahtjevnije potrebe kod izvođenja građevinskih i dekorativnih radova. Raduje nas činjenica da ćemo uskoro u Zagrebu moći ponuditi našu kompletnu uslugu", izjavio je Philippe Bresson, vlasnik trgovačkih lanaca Bricostore te dodao „Naša namjera je nastaviti razvoj naše prodajne mreže te u budućnosti planiramo otvorenje novih centara u priobalnom, središnjem i istočnom dijelu zemlje. Vjerujemo da upornim radom, dobrim planiranjem i oslanjanjem na naše radnike i vlastito znanje možemo uspjeti u svojim planovima".

Trgovački lanac raspolaže s više od 40.000 visokokvalitetnih proizvoda koji prate najnovije trendove u uređenju interijera i eksterijera te se u ponudi mogu pronaći i temeljni građevinski materijali. Osim širokog asortimana proizvoda u centru će biti dostupno i niz dodatnih usluga poput najma strojeva i alata, mogućnost dostave, rezanje po mjeri i mnogih drugih. Za svoje vjerne kupce centar osigurava i program nagrađivanja te se već nakon prve kupnje mogu ostvariti dodatne pogodnosti korištenjem posebnih kartica.

Svaki mjesec se u prodavaonicama može pronaći katalog s aktualnom ponudom i informacijama o akcijskim cijenama, a važno je napomenuti kako Bricostore izdaje i posebne tematske priloge koji su posvećeni određenim aktivnostima na 'uradi sam' projektima.

Bricostore je dio obiteljske grupe Bresson koja postoji već više od 150 godina, a u svom vlasništvu posjeduje više prehrambenih trgovina Monoprix, prodajne centre But specijalizirane za namještaj te prodajne centre u trgovačkom lancu prehrambenih proizvoda Super U. Osim u Hrvatskoj, Bricostore je prisutan i u regiji s centrima u Mađarskoj i Rumunjskoj gdje u 26 centara zapošljava više od 2.500 djelatnika.

Vezane vijesti

Bricostore otvorio svoj centar za vrt i dom u Zagrebu

Bricostore otvorio svoj centar za vrt i dom u Zagrebu

Zagreb će od sutra biti bogatiji za još jedan trgovački centar. Francuski centar za vrt i dom Bricostore svoja će vrata otvoriti u 7.30 sati na… Više

Komentari

registracija
4/4/11

Bluebird, 06.10.11. 07:29

Sami prodavaci, a nitko nista ne proizvodi. Hrvati prodaju stranu robu i cude se da im kuna pada. Hebes radna mjesta takve vrste. Onaj tko dobije radno mjesto dobiva, drzava gubi, na kraju konca svi gube.


registracija
23/9/11

Ceraria, 06.10.11. 09:54

Ljudi, ne bacajte novac kojega nemate za stvari
koje vam nisu potrebne !!!


registracija
4/6/11

VladSerbia, 06.10.11. 18:25

Izgleda da u Hrvatskoj nema krize. Svake sedmice se otvara novi trgovacki centar.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika