06.10.2011. / 09:20

Autor: Hina , Nacional.hr

Žestoka ofenziva na mozak

Đako mislio da sastavljaju srpsku vladu

Kako je rekao Josip Đakić, "Rajko, Rade, Zoki - mislio sam da sastavljamo srpsku, a ne hrvatsku vladu". Pozdravljajući svoju "stranačku obitelj", Jadranka Kosor je rekla kako izdaje zapovijed za pobjedu u IV. izbornoj jedinici".

Državotvorno dance kolo; HDZ i Colonia (Photo: Davor Javorović/PIXSELL)Državotvorno dance kolo; HDZ i Colonia (Photo: Davor Javorović/PIXSELL)Pred više od dvije tisuće sudionika sabora HDZ-a za IV. izbornu jedinicu predsjednica stranke Jadranka Kosor sinoć je rekla da će HDZ pobijediti i na ovim izborima jer ispunjava obećanja dana svom narodu.

Predsjednik HDZ-a Osječko-baranjske županije Tomislav Ivić je otvarajući sabor rekao kako ta stranka zaslužuje još jedan mandat, jer je vlada na čelu s Jadrankom Kosor, predsjednicom stranke, koja je pozdravljena velikim pljeskom, uspjela završiti pregovore o ulasku Hrvatske u EU, spriječiti gospodarski kolaps i pokrenuti niz korjenitih reformi.

S HDZ-om u 22 stoljeće!

"Poglavito se vodila briga o ravnomjernu razvoju, čemu je dokaz niz projekata provedenih u Osječko-baranjskoj županiji", rekao je Ivić koji je uz predsjednika HDZ-a Virovitičko-podravske županije Josipa Đakića bio domaćin današnjeg sabora HDZ-a u Osijeku. Ivić je izjavio kako nisu točne tvrdnje da je taj dio Hrvatske zapostavljen, o čemu svjedoči niz velikih investicija, istaknuvši današnje otvaranje Poljoprivrednog fakulteta "koji je opremljen za 22 stoljeće". Kao Slavonac zahvalio je premijerki na svemu što je učinila za Slavoniju i Baranju. Stranačka vojska je spremna za još jednu pobjedu, očekujemo vašu zapovijed, zaključio je Ivić.

Narod nas je prepoznao

Josip Đakić ponovio je kako se, "kad se zbroje svi rezultati i učinjeno, može reći kako Slavonija i Baranja nije zapostavljena jer je vlada na čelu s premijerkom vodila brigu o ravnomjernu razvoju svih krajeva". Uvjeren je da će HDZ 4. prosinca pobijediti te da je "narod prepoznao da HDZ-e vodi beskompromisnu borbu protiv korupcije i kriminala i da je spreman očistiti i vlastite redove".

Đakić mislio

Turbo-folk u svoj svojoj konceptualnoj punini (Photo: Davor Javorović/PIXSELL)Turbo-folk u svoj svojoj konceptualnoj punini (Photo: Davor Javorović/PIXSELL)Đakić je pitao zar će građani reći "da" "Rajkovoj medicini", "Radetovoj građevini" i Zokiju, dodavši kako "Zoki ima godinu dana staža na Trgovačkom sudu, devet mjeseci u ministarstvu vanjskih poslova, a ostalo su partijske funkcije, te kako bi bio predsjednik vlade". Kako je rekao Đakić, "Rajko, Rade, Zoki, mislio sam da sastavljamo srpsku, a ne hrvatsku vladu". Kako je rekao, Rade bi mogao biti župan u Mađarskoj, "tamo gdje je napravio jad obitelji kojoj se nije ni ispričao".

Fini uglađeni nasilnik

Moderna povijest pripada premijerki

Potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks naveo je tri razloga zbog čega je uvjeren da će HDZ pobijediti na izborima: zbog uspješno završenih pregovora o ulasku Hrvatske u EU, zbog svladavanja recesije i početka gospodarskog oporavka te najodlučnije borbe u modernoj hrvatskoj povijesti, a to je borba protiv svih oblika kriminala i korupcije. Kako je ocijenio, Jadranka Kosor u tome je beskompromisna.

Dočekali smo tvoju zapovijed

Pozdravljajući svoju "stranačku obitelj", Jadranka Kosor je rekla kako izdaje zapovijed za pobjedu u IV. izbornoj jedinici".

HDZ je stranka čestitih, časnih i poštenih ljudi bez koje nema stabilne Hrvatske, rekla je Kosor. Govoreći o prošle dvije godine, ocijenila je da joj nije žao truda i poručila svima koji ih "žele poniziti i uništiti da u tome neće uspjeti" te kako je završetkom pregovora "nekima zauvijek uništen san o Jugoslaviji i komunizmu jer više nikada Hrvatska neće ni za što pitati Beograd, već Zagreb, Osijek i druge gradove i mjesta u Hrvatskoj".

Daj mi kuku, obuzdaj mu riku

HDZ ispunjava obećanja svom narodu, rekla je Kosor, pozvavši cjelokupno članstvo da pomogne u dobivanju još jednog mandata. Posebno je pozdravila sve hrvatske branitelje. Osvrnula se i na Kukuriku koaliciju te rekla: "Kad se riječ podijeli na dva dijela kuku i riku, i "kad otpadne riku, ostane kuku." Više je puta spomenula prvoga hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana i njegov program. Zamolila je članove stranke da u Saboru dignu ruke za zakon o ništetnosti pravnih akata bivše JNA i SFRJ jer to nije stranačko, nego nacionalno pitanje.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
16/6/10

nosonja, 06.10.11. 10:00

Ljudi,je li je moguće da se osjeti smrad preko interneta???
Kad god otvorim stranicu sa nekog KRADEZE-ovog sabora iz kompjutora mi izlazi neki užasni smrad????
Što da se uradi pa da nestane sav taj smrad?


registracija
31/1/10

STTony, 06.10.11. 10:25

Izađi na izbore i glasaj protiv Smra-De-Zea i njegovih partnera u krađi, to ti je jedini način-


registracija
20/5/09

BXLCRO, 06.10.11. 10:30

Sudeci po ovakvom histericnom ponasanju znaju da im je kraj pa uzurpiraju na sve nacine sve njima sklone medije , HRT....itd! Neznam ako ce pod zadnje posegnuti za najgorem!? Raspast ce Hrvatsku kako su raspali Jugoslaviju bitno im je da to bude po njihovom i preko volje gradjana koji nece vise masovno glasati za njih!!!!


registracija
17/6/05

torpedo, 06.10.11. 10:36

Hmm, zanimljiva je ova Jadrankina izjava da će HDZ pobijediti i na ovim izborima jer ispunjava obećanja dana svom narodu.

Ne sjecam se da je HDZ dao obecanje da ce napravit pljacku stoljeca sa privatizacijom i zaduzit nas skoro ko Grcku.

Kako je rekao Đakić, "Rajko, Rade, Zoki, mislio sam da sastavljamo srpsku, a ne hrvatsku vladu" - Ovo je ne samo jadno vec ispod svakog civilizacijskog nivoa.

Kako je rekao, Rade bi mogao biti župan u Mađarskoj, "tamo gdje je napravio jad obitelji kojoj se nije ni ispričao".- Ovo je jos jadnije od prethodne izjave. On osobno zna da se Cacic nije ispricao?

"Kad se riječ podijeli na dva dijela kuku i riku, i "kad otpadne riku, ostane kuku." - totalno jadna izjavai. Ne mogu nista orginalno izmisliti pa idu kopirati Josipovica, koji je HDZ i Jadranku prozvao 'kukulele'.


registracija
14/11/07

laufer, 06.10.11. 10:56

Kada glupan pokušava biti zanimljiv, onda dobivamo ovakav "humor".
Slušajući adezejska lupetanja, čovjek shvaća da takvi nisu ni za Remetinec - nego za neka ustanovu (također) zatvorenog tipa, ali drugog tipa.
Tamo gdje osoblje nosi bijele mantile, a korisnici luđačke košulje.


registracija
2/6/11

stereo, 06.10.11. 11:08

Poslije izbora zaposlili bumo je na ergeli u Lipku kao RZUŠU to je ona koja daje intonaciju stanarima ergele.


registracija
13/9/08

annex, 06.10.11. 11:53

Uuuuu...Đakić pravo hrvatsko prezime. Još kad progovori svojom ekavicom u Saboru. E, to je stvarno pravi Hrvat, koji je usput sam sebi uz dva svjedoka (svoja prijatelja) sam sebi izmislio ratni put.


registracija
5/10/11

sjeverozapad, 06.10.11. 12:01

Moguće je jer smrdi na sve strane, eto ja konstantno dobivam proljev čim ugledam nekog iz kradezea i njihovih satelita, kao što je hss


registracija
26/12/06

capica, 06.10.11. 12:48

Da bi bili kompletni, trebali su pozvati i Đurđicu Sumrak da priča o rodiljnim naknadama i Zokijevom nasilništvu.


registracija
7/4/11

ivanovac, 06.10.11. 13:57

Biti ću purger pa ću reći da je ovo krajnje primitivan i
zaosto skuo imbecila, primitivaca i idiota, koji od svojih idiotizama, laži i prevara ne mogu normalne prevariti da ponovno glasuju za njih.
Prije Remetinca trebalo bi ih pospremiti na jedan period u Vrapče (ludara u Zagrebu).


registracija
11/10/10

agaSovulj, 06.10.11. 15:12

a kad izbaciš ranka ostaje Jad. Odraz HDZ elite, a pogotovo Jadranke. A kad nakon što izbaciš ranka dodaš "i bijeda" - odraz stanja u Hrvatskoj. Zahvaljujući eliti HDZ-a.


registracija
30/5/10

ropan, 06.10.11. 21:00

Bravo aga.Eto Kosoruši poticaja da piše pjesme.


registracija
25/6/10

vidra, 07.10.11. 04:12

Baš mi je smiješno kad vidim da su HDZ-ovci na čelu sa Kosoricom svi proplesali. Posebno Šeks kad plješče i skakuće. Pitam se što im je?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika