06.10.2011. / 13:40

Autor: Nacional.hr

50 milijunčića za zgradu

Zlato, srebro, kuhani bagrem

Podovi su pokriveni parketom od kuhanog bagrema, tapete su navodno dva puta postavljane, jer predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, nadbiskup Marin Srakić nije bio zadovoljan izvedbom

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, nadbiskup Marin Srakić Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, nadbiskup Marin Srakić Obnova zgrade Vikarijata Đakovačko-osječke nadbiskupije u središtu Osijeka premašila je iznos od 35 milijuna kuna i sad se cijena preuređenja procjenjuje na 50 milijuna kuna, izvještava Jutarnji list.

Zgrada bivše Plućne bolnice od pet tisuća četvornih metara luksuzno je opremljena. Sama gradnja traje već više od tri godine. Podovi su pokriveni parketom od kuhanog bagrema, tapete su navodno dva puta postavljane, jer predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, nadbiskup Marin Srakić nije bio zadovoljan izvedbom.

Kupaonice u porculanu, pozlaćene pipe, lift do jedinog, prvog kata, pločice koje su morale biti ručno rezane kako bi se izradila ornamentika. Stepeništa krase rukohvati od hrastovine, stepenice su popločane granitom i mramorom, drveni prozori. Pristojno je dotjeran i ured nadbiskupa Marina Srakića.

Vezane vijesti

Don Grubišić: Vjeronauku nije mjesto u školi

Don Grubišić: Vjeronauku nije mjesto u školi

Saborski zastupnik, Don Ivan Grubišić, protivnik je učenja vjeronauka u školama i mišljenja je kako je vjeronauku mjesto u crkvenim ustanovama, piše… Više

Komentari

registracija
7/3/11

medjimurec, 06.10.11. 13:59

Imaju popovi love , dat ce raja nema straha ......fuj


registracija
17/6/10

jjkeizerin, 06.10.11. 15:24

Zar zbog toga su podrzavali (Ili u najmanju ruku ignorirali ocite cinjenice) krvavi raspad Jugoslavije, da bi oni mogli nesmetano ''dilati'' svoj ''opijum'' sto je ocito itekeko unosan biznis? I jos se danas bez i najmanje srama hvale time i zahtijevaju specijalne standarde, sto se jasno moze razluciti iz teksta!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika