06.10.2011. / 12:36

Autor: Totalsport

Katsouranis: Dat ćemo sve za pobjedu

Svjesni smo da se sučeljavamo jako dobroj momčadi i da je pred nama teška utakmica - rekao je veznjak Panathinaikosa

Konstantinos Katsouranis (Wikipedia)Konstantinos Katsouranis (Wikipedia)Konstantinos Katsouranis, 32-godišnji zadnji vezni nogometaš grčke reprezentacije, nakon odrađenog treninga u srijedu istaknuo je da njega i suigrače u petak protiv Hrvatske čeka vrlo teška utakmica.

- Moramo pobijediti, moramo uvijek igrati na tri boda. Protiv Hrvatske kao i u svakoj drugoj utakmici. Igrat ćemo na drukčiji način no što smo igrali dosad, ali ne bojimo se. Samo moramo ostati fokusirani. Svjesni smo da se sučeljavamo jako dobroj momčadi i da je pred nama teška utakmica - rekao je veznjak Panathinaikosa nastavivši:

- Mi smo, međutim, također dobra momčad. Igramo na našem travnjaku i dat ćemo sve da bismo pobijedili. Znamo da možemo, budemo li sve odradili kako treba, uzeti sva tri boda.

- Mi i Hrvati dvije smo najbolje momčadi u skupini. Hrvati igraju vrlo dobar, školski nogomet. U tehničkom su pogledu bolji od nas premda se posljednjih godina dižemo i na tom planu.

- Na kraju svega bit će bitno samo da se možemo pogledati u oči i reći se da smo napravili sve što smo mogli - zaključio je Katsouranis.

U četvrtak, dan prije utakmice u kojoj Grci ne smiju izgubiti žele li ostati kandidati za prvo mjesto, igrači Fernanda Santosa odradit će poslijepodnevni trening, posljednji uoči utakmice, u 16.15 po lokalnom vremenu.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika