06.10.2011. / 13:43

Autor: Nacional.hr

Kiril Džajkovski i Ghetto Priest 3. studenog u Aquariusu

Kiril Džajkovski će sa svojim pratećim sastavom i specijalnim gostom nastupiti u Aquariusu 3. studenog u organizaciji Multikulture i INmusica. Osim deseteročlanog benda, sastav je pojačan i novim članom, MC-em i pjevačem Ghetto Priestom iz sastava Asian Dub Foundation.

Kiril DžajkovskiKiril DžajkovskiNakon ovogodišnjih koncerata i turneje tijekom koje je Kiril Džajkovski gostovao u Njemačkoj, Poljskoj, Belgiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Luksemburgu, Srbiji i poslije točno 19 mjeseci, Kiril ponovo dolazi održati solo koncert u Zagrebu na starom mjestu gdje je i posljednji put imao rasprodani koncert. I ovog puta će Kiril održati samo jedan koncert, budući da dan ranije nastupa u Ljubljani, dok nakon Zagreba slijedi gostovanje u Estoniji.

Za zagrebački koncert koji je dio manje turneje Kiril će napustiti studio u kojem trenutno stvara glazbu za dva makedonska filma poznatih režisera Darka Mitrevskog («Treće poluvrijeme») i Aleksandra Popovskog («Balkan is not dead»).

Ulaznice za koncert u pretprodaji u svim Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Vlaška 44, Maksimirska 16) i Dirty Old Shopu (Tratinska 22) po cijeni od 90 kuna, dok će na ulazu kluba na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 110 kuna. Ulaz je otvoren od 21 sat, a početak koncerta je u 21:30.

Vezane vijesti

Kiril Džajkovski oduševio Aquarius

Kiril Džajkovski oduševio Aquarius

Kada prosječni posjetitelj koncerta Kirila Džajkovskog stoji u redu za kupovanje ulaznice, on unaprijed zna da neće pljunuti sto i nešto kuna… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika