06.10.2011. / 16:08

Autor: Totalsport

Breno pušten na slobodu uz jamčevinu od pola milijuna eura

U istražnom je zatvoru nogometaš zadržan čak 12 dana nakon što mu je izgorio minhenski dom u Grünwaldu, jer je tužitelj ismatrao da postoji realna opasnost od njegova bijega i prikrivanja dokaza

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaBrazilski nogometaš Bayerna Breno Borges (21), osumnjičen za palež vlastite vile, pušten je na slobodu nakon što mu je sud u Münchenu odobrio jamčevinu.

Prema pisanju Bilda, ista je iznosila 500.000 eura, a iz Ureda Državnog odvjetnika izvijestili su da je Brazilcu dopušten izlazak na slobodu pod vrlo rigoroznim uvjetima i nakon uplate cjelokupnog iznosa.

U istražnom je zatvoru nogometaš zadržan čak 12 dana nakon što mu je izgorio minhenski dom u Grünwaldu, jer je tužitelj ismatrao da postoji realna opasnost od njegova bijega i prikrivanja dokaza.

U trenutku nastanka požara Breno je u kući bio sam. Susjedi su kasnije policijskim istražiteljima kazali da se ponašao čudno danima ranije. Kako se pri požaru naudisao dima, po njega je došla hitna pomoć, čijem je djelatniku, pisao je Bild, Breno u ruke predao tri upaljača.

Tek su nakon nesreće u Bayernu otkrili da Brazilac trpi ozbiljne psihičke probleme zbog serije ozljeda koje je pretrpio u posljednjih nekoliko sezona.

Vezane vijesti

Olić: Bile su to tri lijepe godine

Olić: Bile su to tri lijepe godine

"Dan nakon što je izgubio s Bayernom finale Lige prvaka, Ivica Olić odigrao je partiju tenisa", napisao je novinar njemačkog Eurosporta Daniel… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika